Probleme la o secție de votare din sectorul 1, unde câteva date matematice nu corespund

Probleme la o secție de votare din sectorul 1, unde câteva date matematice nu corespund

Președintele Biroului Electoral al sectorului 1, procuror Alexandru Stoian, a declarat marți, pentru AGERPRES, că la o secție de votare se înregistrează unele probleme cu centralizarea rezultatelor, deoarece sunt câteva date matematice care nu corespund.

"La noi până acum n-au fost probleme. Avem într-adevăr o secție pe care s-ar putea să nu o putem centraliza, astfel încât s-ar putea mâine să se închidă pe București, inclusiv la noi. Se soluționează în acest caz de către Biroul Electoral Municipal", a spus Stoian.

Întrebat ce tip de probleme există la această secție, Alexandru Stoian a răspuns: "Sunt câteva date matematice care nu corespund. Nu se fac corelațiile necesare".

El a precizat că solicitarea Uniunii Salvați Bucureștiul de renumărare a buletinelor de vot din mai multe secții din sectorul 1 este în lucru.

"Cererea de la USB este în lucru. S-ar putea să dăm o hotărâre asupra ei în seara asta", a afirmat Stoian.

AGERPRES/(A — autor: Mădălina Cerban, editor: Claudia Stănescu, editor online: Simona Aruștei)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?