Probleme la Wizz Air: mai multe curse au fost amânate. Sute de pasageri au rămas blocați pe Aeroportul Otopeni

Probleme la Wizz Air: mai multe curse au fost amânate. Sute de pasageri au rămas blocați pe Aeroportul Otopeni

Două curse Wizz Air către Milano și Alicante au fost amânate, sute de pasageri rămânând blocați pe aeroportul din Otopeni. Pe Otopeni a mai fost anunțată o întârziere de trei ore pentru o altă cursă către Sevilla.

FOTO Arhivă Adevărul

Wizz Air a anunțat întârzieiri pentru două curse care ar fi trebuit să decoleze de pe Otopeni sâmbătă dimineață, 15 aprilie, potrivit Digi24.

Una dintre curse trebuia să plece la 7.05 către Alicante, iar noua oră estimată pentru decolare era 11.20.

Astfel, 200 de pasageri așteaptă în aeroportul din Otopeni aeronava care trebuie să operaționalizeze acest zbor.

Potrivit sursei citate Aeronava nu a decolat încă din Bari pentru a ajunge la București cu destinația ulterioară Alicante.

Doră zboruri Wizz Air au fost amânată

O a doua cursă ar fi trebuit să decoleze la 7.40 spre Bergamo-Milano, însă noua oră estimată pentru plecare este 13.10, fiind astfel deja șase ore de întârziere.

Potrivit sursei citate, în acest caz, aernoava care trebuia să operaționalizeze zborul are probleme tehnice, așa că acum se așteaptă o alta din Polonia sau Ungaria.

Reprezentanii Wizz Air au transmis că pasagerii pot fi reprogramați pentru alt zbor în funcție de disponibilitate, pot cere rambursare integrală sau 120% sub formă de credit pentru a-și cumpăra bilete la o cursă viitoare.

Cursă către Sevilla cu întârziere de trei ore

Pe Otopeni mai este anunțat un zbor cu întârziere, fiind vorba despre un avion care trebuia să decoleze la 15.30 către Sevilla, și care are are estimată ca oră de decolare 18.25.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

3 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

4 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”

5 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”