Procurorul Lucian Papici, eliberat din funcţie ca urmare a pensionării

Procurorul Lucian Papici, eliberat din funcţie ca urmare a pensionării

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind eliberarea lui Lucian Gheorghe Papici din funcţia de procuror cu grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Lucian Papici a fost eliberat din funcţie ca urmare a pensionării.

El a avut două mandate de şef al Secţiei I de combatere a corupţiei din DNA. În 2013, a preluat conducerea Serviciului pentru efectuarea urmării penale în cauze de corupţie din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei a DNA. A lucrat de-a lungul timpului în mai multe dosare celebre instrumentate de către DNA, între care "Trofeul calităţii", "Caltaboşul", "Valiza". În 2015, Papici s-a întors la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Preşedintele Iohannis a semnat, vineri, şi decretele pentru reîncadrarea în funcţia de magistraţi pentru Florica Lază - judecător la Tribunalul Bucureşti, Carmen-Marilena Popa - judecător la Tribunalul Alba, Adrian Doru Russu - judecător la Judecătoria Topliţa, Vivi Florin Şuiu - judecător la Judecătoria Reşiţa. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

4 „Am decis să încercăm din nou”

5 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...