Produsul minune care îți face părul de nerecunoscut

Produsul minune care îți face părul de nerecunoscut

Studiile spun că zațul de cafea te ajută să ai un păr strălucitor și cu volum de invidiat. Un șampon care conține zaț de cafea poate fi folosit de două ori pe săptămână.

Păr strălucitor

Cafeaua stimulează creșterea părului și este folosit în unele tratamente naturiste. Cofeina stimulează circulația la nivelul scalpului, previne căderea părului, exfoliază scalpul, oferă strălucire, dar îl și hrănește datorită proprietăților sale benefice.

Cum se prepară un șampon cu zaț de cafea

Ai nevoie de cinci linguri de cafea măcinată, un recipient de apă, dar și șampon neutru. Indicat ar fi să alegi un șampon neutru care să fie deja utilizat.

Încălzește puțină apă, care să încapă în tubul de șampon, adăugați zațul de cafea și amestecați, apoi turnați amestecul în sticla de șampon și agitați bine. Îl lăsați câteva ore înainte de utilizare.

De asemenea, în funcție de nevoi, este recomandat să fie folosit de două-trei ori pe săptămână.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...