Profesoara care și-a înnebunit colegii, dar pe bani...

Profesoara care și-a înnebunit colegii, dar pe bani...

Modelul OnlyFans, Beth Cowan în vârstă de 27 de ani, din Marea Britanie, este la mare căutare printre foștii ei colegi de școală care plătesc sume generoase pentru a vedea conținutul pe care tânăra îl postează pe site-ul pentru adulți.

Beth Cowan a fost asistentă la o școală primară înainte de a renunța la clasă pentru a deveni model OnlyFans, dar amintirile de la școală nu sunt niciodată uitate, mai ales că acum că unii băieți, care nu obișnuiau ca nici măcar să nu o bage în seamă, plătesc sume importante pentru câteva fotografii îndrăznețe.

"Au fost destul de mulți oameni din școală...Ceea ce este un pic ciudat, pentru că nu au vorbit niciodată cu mine în școală și îi vezi pe pagina ta OnlyFans și te gândești: "Ce înseamnă asta"? Unii dintre ei au poze și poți vedea cine sunt. Nu sunt sigur dacă asta se face intenționat, astfel încât să știi cine este", a declarat tânăra.

Ea a spus că a identificat și alți foști colegi puțin mai timizi, dar care nu ezită să plătească pentru un conținut special pentru adulți unde o pot vedea pe fosta lor colegă în ipostaze îndrăznețe.

"Îmi dau seama cine sunt de fapt, chiar dacă nu-mi spun cine sunt. Nu mă deranjează totuși, e destul de frumos."

Beth este pe OnlyFans de circa un an de zile și când nu are de-a face cu cunoștințe vechi, se trezește inundată de cereri dintre celei mai ciudate.

De exemplu, un fan a plătit 200 de lire sterline pentru ca ea să-și lase părul la subraț și să trimită instantanee, în timp ce un altul i-a oferit aceeași sumă de bani pentru a face pur și simplu exerciții în echipamentul ei de gimnastică.

"Cred că cererea pentru subsuori a fost cea mai ușoară pe care am avut-o vreodată. A fost de 200 de lire sterline și mi-au spus "poți să-ți lași părul de la subraț să crească" și m-au întrebat și despre părul de pe degetele de la picioare.

"Au vrut doar o fotografie cu brațul ridicat, asta a fost literalmente tot... și, de asemenea, un prim-plan al părului propriu-zis. Altcineva m-a plătit 200 de lire sterline zilele trecute pentru un filmuleț rapid cu mine în hainele mele de la sală, făcând doar ridicări de greutăți. A fost grozav!"

Beth s-a simțit în largul ei să deschidă o pagină OnlyFans pentru că munca ei de modeling implică oricum realizarea multor fotografii.

"Mama mea a crezut că a fost cel mai bun lucru din lume, pentru că întotdeauna și-a dorit să facă așa ceva, dar nu i s-a întâmplat. Tatăl meu... evident, când am început să fac asta, era topless, așa că s-a bucurat pentru noi, dar nu a vrut să vadă. El ar fi intenționat să nu se uite, dar acum sunt doar fotografii în bikini și alte chestii, așa că acum este mai fericit să deschidă ziarul, binecuvântat să fie. Este foarte fericit pentru noi."

Ea a explicat: "Nu-mi pasă cu adevărat de ceea ce cred ceilalți oameni și nu mi-a păsat niciodată. Am făcut Pagina 3 și oamenii spuneau "Doamne, Beth și-a scos sânii afară", dar pe mine nu mă deranjează.

"Nu poți să te bazezi pe ce cred oamenii. Dacă te lupți de la 9 la 5 și ești nefericit, pur și simplu nu-ți poți permite să îți pese de ceea ce pot spune alții", potrivit DailyStar .

beth

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Două zodii de care trebuie să fugi cât poți. Cine sunt vampirii energetici care își epuizează semenii

5 Cine este judecătorul care și-a injectat benzină în venă și ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București