Profesoară din Prahova, batjocorită de elevi. Mai mulți băieți simulau acte sexuale cu ea VIDEO

Profesoară din Prahova, batjocorită de elevi. Mai mulți băieți simulau acte sexuale cu ea VIDEO

O profesoară de la o școală din comuna Bredu, Prahova, a fost batjocotită de mai mulți elevi în timpul orei. Mai mulți băieți simulează acte sexuale cu cadrul didactic, în timp ce alți elevi filmează momentul.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Potrivit publicației PHonline.ro , întâmplarea ar fi avut loc în timpul orei de Limba Engleză, iar profeosara batjocorită se numește Ana Maria Teleanu.

Sursa citată menționează că Inspectoratul Școlar Județean Prahova și conducerea școlii nu au oferit vreo reacție privind incidentul. De asemenea, nici Ministerul Educației nu a transmis nimic privind acest subiect.

Videoclipurile în care este batjocorită profesoara sunt preluate de pe site-ul publicației citate:

Ce spune Poliția

„La data de 6 aprilie a.c., polițiștii Secției de poliție rurală Valea Doftanei au fost sesizați de către directorul unei unități școlare din comuna Brebu despre faptul că deține o înregistrare audio video prin care doi elevi cu vârstele de 13 ani în timp ce se aflau într-o sală de clasă au simulat exercitarea unor acte de natură sexuală asupra unui cadru didactic. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se mai arată în știrea publicației.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...