Profesor universitar din Bucureşti, suspectat că şi-a ucis iubita cu sânge rece în urmă cu 18 ani

Profesor universitar din Bucureşti, suspectat că şi-a ucis iubita cu sânge rece în urmă cu 18 ani

Un profesor universitar de la Universitatea Hyperion ar fi ucis o tânără, în urmă cu 18 ani. O probă ADN l-a dat de gol pe autor. Suspectul a fost ridicat şi dus la Serviciul Omoruri, din Poliţia Capitalei.

Profesorul de arhitectură Dan Păcurariu (55 de ani) ar fi avut o relaţie amoroasă cu o studentă. În 1998, Mihaela Fulga a intrat în învăţământ, la Liceul "Mihail Sadoveanu" din Bucureşti, şi a primit o ofertă de lucru în China. Ros de gelozie, Dan Păcurariu nu i-a permis iubitei sale să plece, susţin surse judiciare. Într-un acces de furie, în timp ce se afla acasă la tânără, a ucis-o. Criminalul a sustras din casă mai multe bunuri, pentru a-i face pe anchetatori să creadă că tânara a fost ţinta unui jaf.

Poliţiştii au avut un cerc larg de suspecţi, având în vedere că tânara dădea meditaţii la chineză, iar în casa ei intrau mulţi oameni străini. Dan Păcurariu nu a fost inclus iniţial în cercul de suspecţi. 

Poliţia a descoperit trupul victimei aşezat pe pat şi acoperit cu o pătură. Prezenta mai multe lovituri de corp contondent în zona capului şi numeroase semne pe picioare. Arma crimei nu a fost găsită în locuinţă, însă anchetatorii spuneau că ar fi fost vorba despre o toporişcă sau un ciocan pentru sniţele.

Rudele victimei susţineau, potrivit unor articole din presa vremii, că profesorul încerca să aibă o relaţie cu Mihaela. Deşi mai mulţi vecini îl văzuseră pe profesor sunând insistent la uşa victimei, anchetatorii au avut în vedere un cerc mai larg de suspecţi. Potrivit poliţiştilor, din investigaţii a reieşit că victima avea un cerc larg de cunoştinţe, în special din lumea afacerilor români şi chinezi, ea colaborând cu aceştia în calitate de translator.

Ştire în curs de actualizare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia