Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Profil de parlamentar: Ionel Palăr, deputat PNL Bacău

Ionel Palăr a fost ales pentru a patra oară membru al Camerei Deputaților din postura de prim înscris pe lista PNL Bacău, care a obținut în județ 17,71% din voturile celor participanți la scrutin.

 Ionel Palăr, în vârstă de 44 de ani, a deținut pentru scurt timp, în anul 2008, funcția de vicepreședinte la Consiliul Județean Bacău. A fost vicelider al liberalilor în Camera Deputaților și vicepreședintele Comisiei de Administrație a Camerei, ambele funcții în legislatura 2008 — 2012 , iar în perioada 2012—2016 a fost chestor al Camerei Deputaților.

În anul 1996 și-a finalizat studiile la Universitatea Bacău, specializarea marketing, în 2006 a urmat cursurile Colegiului Național de Apărare, iar un an mai târziu a urmat la Universitatea 'Gheorghe Asachi' din Iași un masterat în 'Management și legislație în industrie, administrație și servicii', În anul 2008 a absolvit Institutul diplomatic Român — MAE.

,,Viitorul Parlament și următorul Guvern validat de noul for legislativ va trebuie să scoată zona Moldovei din izolarea creată prin lipsa de infrastructură modernă, în special autostrăzi, cale ferată cu Transilvania, implicit cu Europa. Moldovenii și deci și băcăuanii au demnitate, inteligență, pricepere și vor să și-o ateste beneficiind de programe și investiții de care au fost lipsiți. (...) Au nevoie acum mai mult decât oricând de legislație încurajatoare și de căi de comunicație. Cu acest gând, sintetizând aspirațiile băcăuanilor care au optat pentru liberali, implicit pentru mine, vin în noua structură a Parlamentului României. Își doresc un reprezentant care să se implice în proiecte. Unul ce are experiența acumulată în cei 12 ani de parlamentar, dar și parteneriatul cu primăriile, în special din zona de munte a județului, inclusiv Comănești, oraș în care s-au realizat investiții deosebite, cum ar fi modernizarea Spitalului orășenesc, construcția unui complex sportiv, în care se află o sală de sport de o mie de locuri și un bazin de înot acoperit, modernizarea a 22 de km de străzi din oraș. Sunt repere pe care le-am susținut", a punctat Ionel Palăr, pentru AGERPRES.

Ionel Palăr este căsătorit, soția sa fiind medic chirurg stomatolog. Are doi copii, având vârste de 3 ani și 7 ani.

Deține două terenuri însumând 5.200 mp pe numele său, precum și alte aproximativ 25 hectare împreună cu soția sa, în comuna băcăuană Secuieni. Are în proprietate două apartamente de 57 și 59 mp și un autoturism Peugeot achiziționat în anul 2008. Împreună cu soția, medic chirurg, are în conturi bancare aproape 160.000 de lei. Este acționar la SC Luxor SRL.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Prima MUIE de la Orban! Exclude OUG în domeniul justiției dacă devine premier. La fel ca Dăncilă! Botnița proc…

2 RISE Project detonează NUCLEARA! ADEVĂRUL despre Dan Barna!

3 Asta e de DNA! Cuc a ras luni toată conducerea CFR pentru că a refuzat să semneze ilegal contracte de peste un…

4 11 posibile nume de miniştri din Guvernul Orban. Turcan nu intră în guvern

5 Dan Barna, ÎNGROPAT de RISE Project: A folosit aceleași scheme ca Dragnea!

recomandări

Te ia DNA: Vlad Cosma

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai faimoasă pisicuță de pe internet