Profil de parlamentar: Victor Paul Dobre, deputat PNL Galați

Președintele PNL Galați, Victor Paul Dobre, 64 de ani, inginer, a obținut al patrulea mandat de parlamentar, după ce s-a plasat pe prima poziție a listei de candidați ai PNL pentru Camera Deputaților, listă votată de 31.587 de persoane, adică de 16,40% dintre alegătorii din județul Galați care au exprimat un vot valabil.

Dobre a spus că principala lui prioritate în actualul mandat va fi dezvoltarea infrastructurii regiunii Moldova și promovarea Codului Administrativ.

"Așa cum m-am angajat în campania electorală, pentru mine proiectul prioritar trebuie să fie infrastructura Moldovei, cu accent pe județul Galați, dar și pe aglomerația urbană Galați-Brăila. De asemenea, mă interesează și Codul Administrativ, care este una dintre legile fundamentale ale țării", a declarat Dobre după primirea certificatului doveditor de câștigare a alegerilor.

Dobre este din 1998 președinte PNL Galați, a fost prefect de Galați în perioada 1996-2000, vicepreședinte al Consiliului Județului Galați, 2004-2005 și secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor, 2005-2008. Este la al patrulea mandat de deputat în Parlamentul României.

Potrivit declarației de avere, Dobre are un teren de 1.080 mp în intravilan și unul agricol de patru hectare, din partea soției, o casă, un apartament, din partea soției, și un spațiu comercial, un autoturism BMW serie 1, bijuterii, tablouri, icoane de 8.050 euro, conturi și depozite bancare de aproximativ 450.000 lei, plasamente de peste 150.000 lei. Parlamentarul a vândut un teren în Tecuci de 97.600 lei și un BMW serie 3, de 58.043 lei.

Deputatul PNL este căsătorit și are un băiat.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte! „Dăncilă să se pregătească pentru un dialog cu procurorii, din c…

2 HARTĂ INTERACTIVĂ Rezultate alegeri prezidențiale 2019 - Turul 1. Vezi cât a obținut fiecare candidat și în ce…

3 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

4 Pentru cunoscători / Tentativa lui Macron și a serviciilor secrete franceze de a face jocuri murdare în România …

5 Gata, „revoluția anti-clica PSD” a lui Orban s-a terminat! Reforma administrației, promisă „rapid”, se amână „…

recomandări

Te ia DNA: Vasile Blaga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos