Profil de parlamentar: Victor Paul Dobre, deputat PNL Galați

Președintele PNL Galați, Victor Paul Dobre, 64 de ani, inginer, a obținut al patrulea mandat de parlamentar, după ce s-a plasat pe prima poziție a listei de candidați ai PNL pentru Camera Deputaților, listă votată de 31.587 de persoane, adică de 16,40% dintre alegătorii din județul Galați care au exprimat un vot valabil.

Dobre a spus că principala lui prioritate în actualul mandat va fi dezvoltarea infrastructurii regiunii Moldova și promovarea Codului Administrativ.

"Așa cum m-am angajat în campania electorală, pentru mine proiectul prioritar trebuie să fie infrastructura Moldovei, cu accent pe județul Galați, dar și pe aglomerația urbană Galați-Brăila. De asemenea, mă interesează și Codul Administrativ, care este una dintre legile fundamentale ale țării", a declarat Dobre după primirea certificatului doveditor de câștigare a alegerilor.

Dobre este din 1998 președinte PNL Galați, a fost prefect de Galați în perioada 1996-2000, vicepreședinte al Consiliului Județului Galați, 2004-2005 și secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor, 2005-2008. Este la al patrulea mandat de deputat în Parlamentul României.

Potrivit declarației de avere, Dobre are un teren de 1.080 mp în intravilan și unul agricol de patru hectare, din partea soției, o casă, un apartament, din partea soției, și un spațiu comercial, un autoturism BMW serie 1, bijuterii, tablouri, icoane de 8.050 euro, conturi și depozite bancare de aproximativ 450.000 lei, plasamente de peste 150.000 lei. Parlamentarul a vândut un teren în Tecuci de 97.600 lei și un BMW serie 3, de 58.043 lei.

Deputatul PNL este căsătorit și are un băiat.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Oficial / El este imbecilul care a declanșat scandalul cu imaginea din biroul premierului Orban

3 VIDEO Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”

4 Informație / Teodorovici a TURNAT două ore la DNA! Baroni PSD și președinți de CJ-uri din zona Moldovei și Teleo…

5 VIDEO Chelnerul numit manager de spital: „Școala vieţii a mea face mai mult decât două facultăţi”

recomandări

Te ia DNA: MIHAI LAURENTIU ALFRED

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Imagini din toată lumea de la eclipsa / superluna de aseară