Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Profil de parlamentar: Victor Paul Dobre, deputat PNL Galați

Președintele PNL Galați, Victor Paul Dobre, 64 de ani, inginer, a obținut al patrulea mandat de parlamentar, după ce s-a plasat pe prima poziție a listei de candidați ai PNL pentru Camera Deputaților, listă votată de 31.587 de persoane, adică de 16,40% dintre alegătorii din județul Galați care au exprimat un vot valabil.

Dobre a spus că principala lui prioritate în actualul mandat va fi dezvoltarea infrastructurii regiunii Moldova și promovarea Codului Administrativ.

"Așa cum m-am angajat în campania electorală, pentru mine proiectul prioritar trebuie să fie infrastructura Moldovei, cu accent pe județul Galați, dar și pe aglomerația urbană Galați-Brăila. De asemenea, mă interesează și Codul Administrativ, care este una dintre legile fundamentale ale țării", a declarat Dobre după primirea certificatului doveditor de câștigare a alegerilor.

Dobre este din 1998 președinte PNL Galați, a fost prefect de Galați în perioada 1996-2000, vicepreședinte al Consiliului Județului Galați, 2004-2005 și secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor, 2005-2008. Este la al patrulea mandat de deputat în Parlamentul României.

Potrivit declarației de avere, Dobre are un teren de 1.080 mp în intravilan și unul agricol de patru hectare, din partea soției, o casă, un apartament, din partea soției, și un spațiu comercial, un autoturism BMW serie 1, bijuterii, tablouri, icoane de 8.050 euro, conturi și depozite bancare de aproximativ 450.000 lei, plasamente de peste 150.000 lei. Parlamentarul a vândut un teren în Tecuci de 97.600 lei și un BMW serie 3, de 58.043 lei.

Deputatul PNL este căsătorit și are un băiat.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Derută șobolănească la Antena 3! Bunicul Luizei l-a făcut muci în direct pe Nicolicea! R.Dumitrescu mai că făc…

2 CULISE / De ce tace Iordache? Păi șeful de la Permise e omul lui. Dar și nașul avocatei lui Dincă! Cumpănașule, …

3 Urmează ultima etapă / ELIMINAREA PĂPUȘARILOR care-au condus România din umbră! Anunțul făcut de un cunoscut ju…

4 Ce capcană ar pregăti PĂPUȘARII României! Iar mergem degeaba la vot?

5 Mafia PSD / Fostul șef al Poliției Caracal urma să fie reținut într-un dosar de cămătărie instrumentat de DIICOT…

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I