Progenitura lu' Iordache crede că Dumnezeu e PSD!

Progenitura lu' Iordache crede că Dumnezeu e PSD!

Progenitura lu Iordache crede că Dumnezeu e PSD! „Valoarea ți-o dă Dumnezeu, nu oamenii”, a scris pe Facebook progenitura lui Iordache. Ori cine a fost Dumnezeul vieții ei de până acum? Cine i-a fost proptea de la BAC până la ultimul job? Partidul lu' tăticu', PSD!

Surse oficiale ne-au declarat că fiica ministrului Justiţiei, Delia Iordache a fost angajată a Ministerului Afacerilor Externe, departamentul pentru relaţia cu românii de pretutindeni, unde are de altfel şi depusă ultima declaraţie de avere în iunie 2016, dezvăluie  Prisacariu.ro .

La finele anului trecut, în lunile noiembrie şi decembrie, a avut loc un proces de recrutare la Banca Naţională a României pentru extinderea departamentului de relaţii cu publicul, iar Delia Iordache a fost angajată la Cancelaria Băncii Naţionale a României. Potrivit surselor noastre, Delia Iordache ocupă acest post de la data de 1 ianuarie. ECONOMICA.NET a încercat să afle de la Delia Iordache data exactă a angajării, funcţia exactă pe care o ocupă, şi momentul angajării, dar, după ce i-au fost puse aceste întrebări, Delia Iordache a închis telefonul.” 

Ei, și iată ce poate să provoace un asemenea parcurs profesional fabulos. Poze, frate, ce dracu’ să provoace la fiica lui Iordache, doar nu enciclopedii!, mai scrie  Prisacariu.ro

Deci, repetați după mine: “Valoarea ti-o da Dumnezeu, nu oamenii :)”. Ați înțeles, nefericiților? N-are ea treabă, deci, cu ce zice uamenii despre ea, valuarea ei e divină, fraierilor! Hai, mucles, și sănătate, că are de dus o cafea pe la BNR pe acolo și o încurcați cu lipsa voastră de valuare.

P.S. Fotografiile sunt făcute publice chiar de către deșteapta de mai sus prin intermediul propriului cont de Facebook.

Hopa! Ce avem noi aici?


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...