Prognoza meteo pe patru săptămâni: când se îndreaptă vremea. Unde va fi foarte frig în minivacanța de 1 Mai

Prognoza meteo pe patru săptămâni: când se îndreaptă vremea. Unde va fi foarte frig în minivacanța de 1 Mai

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Veștile bune vin abia la jumătatea lunii mai. Atunci scăpăm de ploi și frig. Începând cu săptămâna 9-15 mai, temperaturile vor crește considerabil.

Frig pe litoral în minivacanța de 1 Mai FOTO Shutterstock

În perioada următoare nu scăpăm de ploi. În minivacanța de 1 Mai , pe litoral va fi cel mai frig, iar precipitații nu se anunță.

Sâmbătă, duminică și luni vremea se va încălzi treptat, probabil maximele cele mai scăzute vor fi sâmbătă, între 14 și 17 grade Celsius, după care vor fi în creștere, și luni așteptăm, după amiază, temperaturi la nivelul țării între 17 și 23 grade Celsius. Cele mai coborâte valori vor fi în partea de nord a țării, dar și în zona litoralului. Cele mai ridicate desigur că vor fi în sud și în sud-vest", a explicat la Antena 3 , Florinela Georgescu, director în cadrul ANM.

Prognoza meteo pentru săptămâna 24 aprilie-1 mai

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile intracarpatice.Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-estice, vestice și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 1 - 8 mai

Temperaturile medii vor fi mai coborâte de cât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile nordice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 8 - 15 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile intracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 - 22 mai

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunil

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu