Program prelungit pentru şase linii de transport în comun pentru concertul trupei "Iron Maiden"

Program prelungit pentru şase linii de transport în comun pentru concertul trupei "Iron Maiden"

Liniile 41, 105, 131, 330, 331 şi 335 vor funcţiona cu un program de circulaţie prelungit, joi, 26 mai, având în vedere concertul trupei "Iron Maiden", ce va avea loc la Complexul Romexpo.

Potrivit unui comunicat al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI), transmis, miercuri, AGERPRES, liniile de transport în comun vor funcţiona cu program prelungit la solicitarea Primăriei Capitalei, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI).

"Măsura a fost decisă pentru asigurarea transportului spectatorilor care vor asista la concertul trupei "Iron Maiden", ce va avea loc la Complexul Romexpo, cu începere de la ora 19:30", se menţionează în comunicat.

Astfel, tramvaiele liniei 41 şi autobuzele liniilor 105, 131, 330, 331 şi 335 vor circula până la ora 24:00, la un interval de 10 minute. În plus, călătorii mai pot utiliza şi vehiculele liniei 783, care funcţionează şi pe timp de noapte. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina