Program prelungit vineri la metrou, ca urmare a meciului de fotbal România-Polonia

Program prelungit vineri la metrou, ca urmare a meciului de fotbal România-Polonia

Trenurile de metrou vor circula, vineri, după un program prelungit cu o oră și jumătate, cu ocazia meciului de fotbal dintre echipa națională a României și cea a Poloniei, care se va desfășura pe 'Arena Națională', informează Metrorex.

"La solicitarea Federației Române de Fotbal, Metrorex vine în sprijinul publicului participant la meciul de fotbal dintre echipa națională României și cea a Poloniei, care se va desfășura pe stadionul 'Arena Națională' și anunță că vineri, 11 noiembrie 2016, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu o oră și jumătate", se spune într-un comunicat al Metrorex remis, joi, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la stațiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe Magistralele 1, 2 și 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4.

Intervalul de circulație va fi de maximum 10-12 minute, subliniază compania.

Echipa națională de fotbal a României întâlnește pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională din Capitală, selecționata Poloniei, într-o partidă contând pentru Grupa E a preliminariilor CM 2018.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...