Proiect de lege: Pușcăriașul va deveni meserie recunoscută oficial! :)))

Proiect de lege: Pușcăriașul va deveni meserie recunoscută oficial! :)))

Ministrul Tudorel Toader a depus un proiect de lege care va reglementa statutul detinutilor, astfel incat nimeni sa nu  mai poata spune ca exista dubii in ceea ce priveste intentiile guvernului, scrie  Ponturifierbinti.com .

Pe scurt, ocupatia de puscarias va fi recunoscuta oficial prin includerea in nomenclatorul meseriilor din Romania, detinutii urmand sa isi primeasca si dupa gratii salariile pe care le aveau inainte de incarcerare.

De asemeni anii petrecuti dupa gratii se vor considera vechime in munca si vor conta la calcularea pensiei:

„Este un proiect decent care ar repara o mare nedreptate care urmeaza sa se comita la adresa domnului Liviu Dragnea si a multor altor domni.

Conditiile de detentie sunt deosebit de grele in tara noastra si am ajuns la concluzia ca decat sa construim puscarii noi, mai bine le desfiintam pe cele actuale, golindu-le cu ajutorul gratierii. Dar pentru ca nici asa nu ii putem ajuta pe toti infractorii, am decis sa introducem aceasta masura compensatorie.

Daca tara asta isi permite sa cheltuie lunar zeci de milioane de euro pe alocatiile copiilor, cred ca isi permite sa mai dea alte cateva sute de milioane de euro pentru salariile puscariasilor. La urma urmei, unde merge suta, merge si mia, nu?

Nu mai vorbesc de faptul ca prin astfel de masuri futuriste Romania devine prima tara din lume care face pasi importanti pe drumul abolirii sistemului penitenciar, fapt care ne asigura o publicitate gratuita in marile publicatii ale lumii.”

A explicat ministrul justitiei ratiunile care stau in spatele acestui proiect.

NOTĂ: Acest material este un PAMFLET.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...