PROPAGANDA TV/Gâdea, cu GROAPA. Restul VUVUZELELOR SISTEMULUI, cu ALTE SUBIECTE

PROPAGANDA TV/Gâdea, cu GROAPA. Restul VUVUZELELOR SISTEMULUI, cu ALTE SUBIECTE

Emisiunea "Sinteza zilei" de duminica seara, de la Antena 3, realizata de haznelul Mihai Gadea, a avut din nou ca tema cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care deschidea calea coloanei oficiale a jegului Gabriel Oprea. Gadea a vorbit insistent, pe parcursul emisiunii, despre "propaganda politica" si despre "aflarea adevarului", promitand prezentarea unor "documente-bomba care ne ajuta sa intelegem care este adevarul" si subliniind ca "ar trebui sa fim preocupati de lucurile de viata si de moarte si de acesti criminali care lasa aceste gropi in orase si mai putin de politica". Pe burtiera era titrat, in acest timp, "Documente bomba: vinovatii pentu groapa criminala" si "Adevarul despre moartea politistului decedat".

***Antena 3 NU s-a referit NICIO CLIPĂ la situatia speciala care a impus folosirea coloanei speciale de catre Gabriel Oprea, adica cea mai mare suspiciune la adresa vicepremierului si intrebarea-cheie la care nu vrea nimeni sa raspunda de 5 zile: 'Care a fost urgenta?' (Potrivit legii, in situaţii deosebite, care impun deplasarea în regim de urgenţă, pot beneficia de însoţirea cu echipaje ale Poliţiei rutiere şi miniştrii din Guvernul României)

In timpul emisiunii, in care au fost invitati europarlamentarul PNL Norica Nicolai, Florin Vilnei, presedintele Federatiei Politistilor Sed Lex, si Mugur Ciuvica, au fost prezentate imagini cu coloanele oficiale ale fostului presedinte Traian Basescu, ale presedintelui Klaus Iohannis, ale fostului premier Emil Boc si ale fostului presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, insotite de comentarii privind numarul de masini din aceste coloane.

Atat Mihai Gadea, cat si Florin Vilnei, presedintele Federatiei Politistilor Sed Lex, invitat in emisiune, au repetat insistent faptul ca Gabriel Oprea avea dreptul la coloana oficiala.

In acest timp, posturile de stiri concurente prezentau o dezbatere pe tema inchiderii dosarului Revolutiei (Realitatea Tv) si o emisiune in care era prezentat horoscopul pentru saptamana viitoare (Romania Tv).

"Va amintiti ca am fost cei mai mari critici ai lui Oprea, cand am vazut ca sunt facuti tot felul de terchea-berchea colonei, si nu a fost doar cazul lui Turcescu, cu pensiile militare", a subliniat Mihai Gadea.

Gadea a prezentat, in emisiune, cazurile catorva persoane care, a sustinut el, au cazut in astfel de gropi sapate de firme de distributie a gazelor, in Cluj si Bucuresti, precum si un document prezentat ca contractul lucrarilor din zona Stirbei Voda, unde a murit politistul Bogdan Gigina dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa: potrivit presupusului contact, gropile sapate trebuiau imprejmuite si semnalizate corespunzator atat ziua, cat si noaptea, conform reglementarilor in vigoare.

"Vom prezenta documente care ne ajuta sa intelegem care este adevarul. Caracatita din presa care primeau comenzi de la Udrea, credeti ca astazi nu mai exista? Exista si sunt aceiasi. Propaganda politica pe acest subiect, in alta parte. Nu exista decat groapa. Sunt oameni care au murit in felul acesta si nimeni nu a spus nimic. Ar trebui sa fim preocupati de lucurile de viata si de moarte si de acesti criminali care lasa aceste gropi in orase. Si mai putin preocupati de politica. Mie mi se pare vital sa privim lucrurile corect", a afirmat Mihai Gadea.

"Credeti-ma in documentele astea o sa fie cutremur. Cei care au primit aprobarea pentru a se face acele cratere nu au respectat-o. Acele cratere nu au fost semnalizate cum spune legea. Nu putem sa facem jocuri politice pe tragedia unei familii, cine musamalizeaza astfel de lucruri savarseste o a doua crima. Este ingrozitor sa vezi propaganda politica, sa cauti tot felul de alti vinovati, cand este foarte clar ca aici avem de-a face cu niste ilegalitati grave", a mai spus haznelul Antenei 3.

Citește și:

populare
astăzi

1 „Rusia este pe moarte, iar secretul îl știe Germania”

2 AUDIO Germania făcută mat de Rusia? / Înregistrarea conversației dintre ofițerii germani despre Podul Kerci ar fi autentică

3 „M-am pierdut puțin pe la altă stradă” / Cică așa se numește mai nou adulterul...

4 Prima surpriză în cursa pentru București! Adrian Thiess, omul care l-a făcut primar pe Oprescu, va conduce campania lui Cristian Popescu Piedone

5 „Rog fiți recunoscător că vă bag în seamă și rog nu vă sinucideți” / Cioroianu, schimb de replici suburban cu Marian Godină