Propagandistul lui Putin: Rusia vrea să ajungă până în Transnistria. Din acest motiv atacă Harkov şi Odesa

Propagandistul lui Putin: Rusia vrea să ajungă până în Transnistria. Din acest motiv atacă Harkov şi Odesa

Într-o intervenţie în emisiunea unui cunoscut jurnalist italian, Bruno Vespa, de la postul public Rai 1, Vladimir Soloviov a afirmat că obiectivul armatei este să ajungă până în Transnistria, şi din acest motiv atacă Harkov şi Odesa, conform Digi 24 .

Bruno Vespa: Dacă obiectivul vostru este doar Donbas, atunci de ce nu atacaţi doar acolo? Voi atacaţi şi Harkov, atacaţi şi în sud pentru a ajunge la Odesa. Unde vreţi să ajungeţi? Care este obiectivul vostru?

Vladimir Soloviov: Ca să fiu precis, până la Transnistria. Dar să revenim la ..

Bruno Vespa: Nu, nu, nu, aşteaptă, asta mi se pare interesant, scuză-mă, Vladimir. Vreţi să ajungeţi aici, să luaţi şi această parte din Ucraina?

Vladimir Soloviov: Da, în Transnistria.

Bruno Vespa: În Transnistria?! Doamne, dar Donbasul nu are nimic de-a face cu asta! Donbasul este doar o scuză. Vreţi jumătate de Ucraina şi să luaţi Marea Neagră de la Ucraina. Credeţi că Ucraina va permite aşa ceva? Credeţi că noi, italienii, europenii, membrii NATO, putem permite o asemenea situaţie? Este imposibil!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante