Proprietarul unei sume de bani pierdute în Sibiu și găsite de un localnic, căutat de polițiști

Proprietarul unei sume de bani pierdute în Sibiu și găsite de un localnic, căutat de polițiști

Polițiștii sibieni sunt în căutarea unei persoane care, la începutul lunii august, a pierdut o sumă considerabilă de bani, aceștia fiind găsiți de către un localnic care i-a predat imediat, a anunțat vineri Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

'În data de 2 august 2017, la sediul Poliției Municipiului Sibiu s-a prezentat un sibian care a predat o sumă de bani declarând că banii au fost găsiți în aceeași zi, pe raza municipiului Sibiu. Până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, nu a fost înregistrată nicio declarație privind pierderea sumei de bani și nimeni nu s-a prezentat pentru a-i revendica', se menționează într-un comunicat transmis AGERPRES.

Persoana care a pierdut banii în cauză este rugată să contacteze polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu, telefon 0269/212.260, în vederea recuperării acestora, menționează sursa citată.

AGERPRES/ (AS — autor: Marinela Brumar, editor: Diana Dumitru, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

3 De citit...

4 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

5 Răsturnare de situație? „Habar n-aveau de unde au luat ingredientele” / Avocatul Simonei Halep atacă Quantum Nutrition Inc: „Tribunalul de la Londra a d…