Proprietarul unei sume de bani pierdute în Sibiu și găsite de un localnic, căutat de polițiști

Proprietarul unei sume de bani pierdute în Sibiu și găsite de un localnic, căutat de polițiști

Polițiștii sibieni sunt în căutarea unei persoane care, la începutul lunii august, a pierdut o sumă considerabilă de bani, aceștia fiind găsiți de către un localnic care i-a predat imediat, a anunțat vineri Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

'În data de 2 august 2017, la sediul Poliției Municipiului Sibiu s-a prezentat un sibian care a predat o sumă de bani declarând că banii au fost găsiți în aceeași zi, pe raza municipiului Sibiu. Până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, nu a fost înregistrată nicio declarație privind pierderea sumei de bani și nimeni nu s-a prezentat pentru a-i revendica', se menționează într-un comunicat transmis AGERPRES.

Persoana care a pierdut banii în cauză este rugată să contacteze polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu, telefon 0269/212.260, în vederea recuperării acestora, menționează sursa citată.

AGERPRES/ (AS — autor: Marinela Brumar, editor: Diana Dumitru, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…