Proprietatea Neverland, din nou scoasă la vânzare la un preț redus și fără vreo referire la Michael Jackson

Faimoasa fermă Neverland a lui Michael Jackson din California a fost scoasă din nou la vânzare la un preț mult mai scăzut de 67 de milioane de dolari și fără a se menționa faptul că este fosta proprietate a superstarului, relatează joi Reuters.

Proprietatea de 1.100 de hectare — unde odinioară se afla un parc de distracții și o grădină zoologică și unde Michael Jackson a fost acuzat de molestarea unui minor — este prezentată ca una potrivită pentru fabricarea vinului, îngrijirea cailor și "un stil de viață de relaxare și distracție la scară mare".

Proprietatea, care a fost redenumită Sycamore Valley Ranch în urmă cu mai mulți ani, a fost ultima dată scoasă la vânzare în mai 2015, la prețul de 100 de milioane de dolari, dar nu a putut fi vândută.

Michael Jackson, care a murit din cauza unei supradoze cu anestezicul Propofol în 2009 la vârsta de 50 de ani, a cumpărat proprietatea din Los Olivos, la 193 km de Los Angeles, în 1987, cu suma de 19,5 milioane de dolari.

După ce a trecut printr-o serie de probleme financiare, el a cedat titlul de proprietate firmei de investiții Colony Capital LLC, care cumpărase creditul său de 23 de milioane de dolari pentru fermă.

Neverland, un nume luat din povestea "Peter Pan", a devenit locul de retragere favorit al lui Michael Jackson. Starul aducea aici copii, dintre care unul l-a acuzat de molestare. În anul 2005 a avut loc un proces și Michael Jackson a fost achitat.

Faimoasa cale ferată de pe proprietate a fost scoasă, iar în prezentarea făcută de compania imobiliară Coldwell Banker există în continuare ceasul floral în care apare cuvântul Neverland. În rest, prezentarea nu menționează numele lui Michael Jackson.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Fostul premier Tudose îndeamnă oamenii să voteze cu Iohannis! „Nu e vorba despre un vot cu inima, ci despre un…

2 HOPA! Dăncilă a predat Organizarea întreprinderii socialiste. A picat treapta I, a IIa și admiterea la faculta…

3 BREAKING Ce scrie în raportul Jandarmeriei despre 10 august, păstrat secret până săptămâna trecută

4 ALERTĂ / Noi informații-bombă din dosarul 10 august, desecretizat de Guvern / Document INTEGRAL

5 Dăncilă, călcată-n picioare de o fostă jurnalistă RTV: „Să-ți fie rușine! I-ai învrăjbit pe români mințind că …

recomandări

Te ia DNA: Mitu Augustin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul