Proprietatea Neverland, din nou scoasă la vânzare la un preț redus și fără vreo referire la Michael Jackson

Faimoasa fermă Neverland a lui Michael Jackson din California a fost scoasă din nou la vânzare la un preț mult mai scăzut de 67 de milioane de dolari și fără a se menționa faptul că este fosta proprietate a superstarului, relatează joi Reuters.

Proprietatea de 1.100 de hectare — unde odinioară se afla un parc de distracții și o grădină zoologică și unde Michael Jackson a fost acuzat de molestarea unui minor — este prezentată ca una potrivită pentru fabricarea vinului, îngrijirea cailor și "un stil de viață de relaxare și distracție la scară mare".

Proprietatea, care a fost redenumită Sycamore Valley Ranch în urmă cu mai mulți ani, a fost ultima dată scoasă la vânzare în mai 2015, la prețul de 100 de milioane de dolari, dar nu a putut fi vândută.

Michael Jackson, care a murit din cauza unei supradoze cu anestezicul Propofol în 2009 la vârsta de 50 de ani, a cumpărat proprietatea din Los Olivos, la 193 km de Los Angeles, în 1987, cu suma de 19,5 milioane de dolari.

După ce a trecut printr-o serie de probleme financiare, el a cedat titlul de proprietate firmei de investiții Colony Capital LLC, care cumpărase creditul său de 23 de milioane de dolari pentru fermă.

Neverland, un nume luat din povestea "Peter Pan", a devenit locul de retragere favorit al lui Michael Jackson. Starul aducea aici copii, dintre care unul l-a acuzat de molestare. În anul 2005 a avut loc un proces și Michael Jackson a fost achitat.

Faimoasa cale ferată de pe proprietate a fost scoasă, iar în prezentarea făcută de compania imobiliară Coldwell Banker există în continuare ceasul floral în care apare cuvântul Neverland. În rest, prezentarea nu menționează numele lui Michael Jackson.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Şeful spitalului principal din Wuhan a murit de infecţie cu coronavirus. Partidul ar vrea să amâne Congresul d…

2 VIDEO Priviți, presa americană independentă continuă să publice imagini cu adevărul din China

3 Nu vă lăsați manipulați de mafia securistă!

4 Udrea / Eram în topul politicienilor care conduc astăzi țara și chiar Europa, dacă nu era un plan ticluit afară…

5 PSD lăcrimează / Carmen Dan, Manda, Codrin Ștefănescu și Mitralieră când îl văd pe Dragnea adus cu cătușe...

recomandări

Te ia DNA: MIZDRAN MIHAITA MARIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic