Proprietatea Neverland, din nou scoasă la vânzare la un preț redus și fără vreo referire la Michael Jackson

Proprietatea Neverland, din nou scoasă la vânzare la un preț redus și fără vreo referire la Michael Jackson

Faimoasa fermă Neverland a lui Michael Jackson din California a fost scoasă din nou la vânzare la un preț mult mai scăzut de 67 de milioane de dolari și fără a se menționa faptul că este fosta proprietate a superstarului, relatează joi Reuters.

Proprietatea de 1.100 de hectare — unde odinioară se afla un parc de distracții și o grădină zoologică și unde Michael Jackson a fost acuzat de molestarea unui minor — este prezentată ca una potrivită pentru fabricarea vinului, îngrijirea cailor și "un stil de viață de relaxare și distracție la scară mare".

Proprietatea, care a fost redenumită Sycamore Valley Ranch în urmă cu mai mulți ani, a fost ultima dată scoasă la vânzare în mai 2015, la prețul de 100 de milioane de dolari, dar nu a putut fi vândută.

Michael Jackson, care a murit din cauza unei supradoze cu anestezicul Propofol în 2009 la vârsta de 50 de ani, a cumpărat proprietatea din Los Olivos, la 193 km de Los Angeles, în 1987, cu suma de 19,5 milioane de dolari.

După ce a trecut printr-o serie de probleme financiare, el a cedat titlul de proprietate firmei de investiții Colony Capital LLC, care cumpărase creditul său de 23 de milioane de dolari pentru fermă.

Neverland, un nume luat din povestea "Peter Pan", a devenit locul de retragere favorit al lui Michael Jackson. Starul aducea aici copii, dintre care unul l-a acuzat de molestare. În anul 2005 a avut loc un proces și Michael Jackson a fost achitat.

Faimoasa cale ferată de pe proprietate a fost scoasă, iar în prezentarea făcută de compania imobiliară Coldwell Banker există în continuare ceasul floral în care apare cuvântul Neverland. În rest, prezentarea nu menționează numele lui Michael Jackson.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…