Protest al românilor la Paris. Avem intoleranță la hoție. Remediul: să vă știm la pușcărie!

Protest al românilor la Paris. Avem intoleranță la hoție. Remediul: să vă știm la pușcărie!

Protest al românilor la Paris. Avem intoleranță la hoție. Remediul: să vă știm la pușcărie! Romanii au iesit in strada din nou, pentru a protesta fata de modificarile la Legile Justitiei, anuntate de Tudorel Toader. Si nu numai in tara.

De exemplu, la Paris, cateva persoane au organizat, joi seara, un flashmob in fata ambasadei Romaniei.

"Scopul nostru a fost sa atragem atentia Executivului de la Bucuresti asupra respectarii recomandarilor MCV si sa obtinem sustinerea presedintelui Emmanuel Macron in vizita la Bucuresti.

Presedintele francez a comentat in conferinta de presa stirea si s-a declarat impotriva acestor masuri care ataca grav statul de drept si independenta Justitiei, aservind-o politicului", au transmis participantii.

"Avem intoleranta la hotie. Remediul: sa va stim la puscarie. #Rezistam", este unul dintre mesajele scrise si in engleza sau franceza.

Dupa apelurile facute pe Facebook, romanii vor iesi din nou la proteste, duminica seara.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale