Protest în Bucureşti/Poliţişti care intenţionau să verifice un autovehicul după un apel la 112 - extraşi de jandarmi din mulţime

Protest în Bucureşti/Poliţişti care intenţionau să verifice un autovehicul după un apel la 112 - extraşi de jandarmi din mulţime

O echipă de poliţişti care intenţiona să verifice un autovehicul parcat în centrul Pieţei Victoriei, după un apel la 112 ce semnala că maşina ar conţine obiecte suspecte, a fost extrasă de jandarmi din mulţime, după ce participanţii la protest au început să huiduie.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Capitalei, poliţiştii aveau obligaţia să verifice aspectele sesizate prin apelul la numărul unic de urgenţă 112. În acest scop a fost trimisă o echipă cu un câine, care a încercat să treacă prin mulţimea strânsă în piaţă, pentru a ajunge la autovehiculul indicat.

Conform aceloraşi surse, în momentul în care unii dintre cei aflaţi în piaţă au reacţionat negativ la prezenţa poliţiştilor, jandarmii au intervenit şi i-au extras din mulţime, fără a se înregistra incidente.

Câteva sute de oameni s-au adunat, sâmbătă după-amiază, în Piaţa Victoriei din Capitală, în faţa Guvernului, reeditând protestul diasporei de anul trecut, care a avut loc la aceeaşi dată. AGERPRES / (AS - autor: Sorin Peneş, editor: Irina Poenaru, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”