Protest în Parcul Izvor - manifestanţii vor să intre la Palatul Parlamentului

Protest în Parcul Izvor - manifestanţii vor să intre la Palatul Parlamentului

Peste 50 de oameni care protestează marţi în Parcul Izvor au trecut pe trotuarul de la Palatul Parlamentului, încercând să intre în curtea Legislativului, un cordon de jandarmi blocându-le însă accesul.

Şi pe trotuarul de vizavi de Palatul Parlamentului, unde continuă să protesteze aproximativ 150 de persoane, s-au format cordoane de jandarmi şi au fost montate garduri de protecţie.

Manifestanţii huiduie maşinile care ies din curtea Parlamentului.

Anterior, mai multe grupuri de protestatari au depus petiţii la Parlament, solicitând, printre altele, demisia persoanelor condamnate penal aflate în funcţii publice, reducerea numărului de parlamentari, o justiţie dreaptă, o clasă politică formată din persoane care să nu fie urmărite penal. De asemenea, în petiţii şi-au exprimat susţinerea pentru şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi nemulţumirea legată de modificarea legilor Justiţiei.

Mai multe maşini care au trecut prin zona protestului au claxonat în semn de solidaritate cu manifestanţii.

Protestatarii au pancarte cu mesaje precum "Referendum pentru legile Justiţiei", "Vrem justiţie românească. Nu vrem justiţie masonică coruptă", "Aţi furat Revoluţia, aţi furat România", "Demisia". Ei au scandat, printre altele, "Nu se mai poate, vrem anticipate", "Hoţii", "Uniţi salvăm ţara de hoţi", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi", "Demisia", "Veniţi cu noi, vă fură şi pe voi", "DNA te vom apăra", "România, trezeşte-te".

Manifestanţii, veniţi din mai multe zone ale ţării, protestează marţi împotriva modificărilor la legile Justiţiei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public