Protest inedit pentru România. Și Oana Pellea a fost în Piața Victoriei. Ce a spus respectata actriță/VIDEO

Protest inedit pentru România. Și Oana Pellea a fost în Piața Victoriei. Ce a spus respectata actriță/VIDEO

Imagini inedite pentru România în Piața Victoriei. Și Oana Pellea a fost în Piața Victoriei. Ce a spus respectata actriță.

Timp de 30 de minute, cateva sute de protestatari si-au acoperit gurile si ochii, in semn de sustinere a magistratilor care s-au opus modificarilor aduse legilor justitiei.

Oana Pellea a fost astăzi la flashmob-ul „România condamnată la tăcere“; 300 de oameni au stat în ploaie, timp de 30 de minute, cu banderole negre pe ochi, cu faţa spre Guvern.

Oana Pellea: "Orice formă de protest e binevenită în cazul în care nu sunteţi mulţumiţi cu ceea ce se întâmplă în ţara noastră. Politicienii îşi văd de drumul lor, noi ne vedem de drumul nostru şi suntem într-o ţară liberă în care putem manifesta când nu suntem de acord cu ceea ce se întâmplă în ţară. Nu am niciun mesaj pentru cei ce votează amendamentele, sper să nu se voteze pentru că, dacă se va vota, această democraţie pe care noi am câştigat-o în atâţia şi atâţia ani, se cam pune capăt. Şi vom avea o ţară în care sistemul judiciar nu este făcut pentru oamenii de rând"
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

3 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

4 De citit...

5 „Abia aștept să vă arăt tot”