Protest la Spitalul Universitar

Protest la Spitalul Universitar

Mai mulţi angajaţi ai Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti - personal mediu şi auxiliar - au protestat luni, fiind nemulţumiţi de faptul că li s-ar diminua sporurile dacă ar opta pentru vouchere de vacanţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SUUB, Silvia Nica, nu a fost depus niciun act oficial din partea celor care au protestat la conducerea spitalului.

"S-au adunat câteva persoane care nu au depus nimic oficial la conducerea spitalului, nu se cunoaşte în mod oficial ce doresc dumnealor. Nu s-a depus nicio cerere de grevă. Deocamdată, nedorind să discute în mod direct cu conducerea spitalului, nu s-a discutat cu ei. Este vorba despre personal mediu şi auxiliar", a declarat, pentru AGERPRES, Silvia Nica. AGERPRES/(A - autor: Roberto Stan, editor: Claudia Stănescu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu