Protest pe roți în jurul Palatului Parlamentului, legat de proiectul privind numirea șefilor de Parchete și ai ÎCCJ

Protest pe roți în jurul Palatului Parlamentului, legat de proiectul privind numirea șefilor de Parchete și ai ÎCCJ

Aproximativ zece mașini și zece bicicliști au participat, marți, la un protest, în jurul Palatului Parlamentului, legat de proiectul privind procedura de numire a șefilor de Parchete și ai Înaltei Curți de Casație și Justiție.

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

Potrivit evenimentului postat pe Facebook, prin protestul "Pe roți" se dorește atragerea atenției deputaților și senatorilor "care propun legi fără să le aducă în discuție publică.

Participanții la protest au mers în coloană, cu aproximativ 10 km/h, au claxonat în timp ce au înconjurat Palatul Parlamentului, au fluturat tricolorul pe geam și au lipit pe lateralul geamurilor mașinii afișe cu mesaje precum "Rezist", "Protest pe roți", "Jos Tăriceanu, Dragnea și Grindeanu".

De asemenea, la intrarea în parcul Izvor, vizavi de intrarea în Camera Deputaților, un grup de circa 20 de persoane au fluturat steaguri tricolore și au scandat lozinci antiguvernamentale și împotriva corupției.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…