Proteste de amploare, duminică, în aproape 100 de orașe

Proteste de amploare, duminică, în aproape 100 de orașe

Evenimentele recente de pe scena politicii ii fac pe romani sa se organizeze si sa protesteze, din nou, in strada, duminica. Incepand cu orele 18:00, oamenii vor iesi la protest in pietele principale din orasele din tara, dar si din strainatate. Mai mult, in Teleorman s-a anuntat pe Facebook ca se va organiza un protest chiar in fata sediului judetean al PSD.

De aceasta data, societatii civile i se alatura partidele din Opozitie, dar si doua sindicate importante, Blocul National Sindical si Cartel Alfa. In plus, cele doua confederatii sindicale vor organiza un protest in Bucuresti si in data de 12 decembrie.

Pentru Capitala este anuntat si un mars. Protestatarii vor pleca de la ora 19:30 inspre Parlament.

Astfel, proteste vor fi, pe langa Bucuresti, si in:

 Medgidia, Braila, Aiud, Targoviste, Mangalia, Fetesti, Falticeni, Arad, Pitesti, Targu Mures, Aiud, Buzau, Medias, Ploiesti, Baia Mare, Bacau, Turda, Giurgiu, Husi, Rosiorii de Vede, Calarasi, Suceava, Lugoj, Alba Iulia, Sighetu-Marmatiei, Radauti, Vaslui, Petrosani, Bistrita, Arad, Sfantu Gheorghe, Borsa, Pascani, Slatina, Sibiu, Piatra Neamt, Campulung, Odorheiu Secuiesc, Roman, Galati, Sighisoara, Turnu Magurele, Barlad, Dej, Brasov, Miercurea Ciuc, Caransebes, Campina, Reghin, Satu Mare, Sebes, Oradea, Focsani, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Curtea de Arges, Zarnesti, Fagaras, Resita, Zalau, Alexandria, Oltenita, Tecuci, Targu Jiu, Slobozia, Ramnicu Sarat, Dorohoi, Constanta, Hunedoara, Cluj Napoca, Iasi, Tulcea, Mioveni, Botosani, Deva, Ramnicu Valcea, Timisoara, Onesti.
 

Iata unde se organizeaza proteste si in diaspora: Amsterdam, Birmingham, Munchen, Zurich.



Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”