Proteste în București și alte mari orașe din țară: Apărăm democrația!

Proteste în București și alte mari orașe din țară: Apărăm democrația!

Noi proteste se anunta pentru duminica in Capitala si alte cateva mari orase.

In Capitala, protestul NU vrem sa fim o natie de hoti. Aparam democratia! incepe la ora 20:00. Apoi se va pleca in mars, punctul final fiind sediul PSD.

"CE DORIM: - un mars de la Guvern la Sediul PSD Bucuresti prin care sa atragem atentia ca NU vrem sa fim o natie de hoti. Aparam democratia! prin care dorim sa:
- ne asiguram ca Romania nu va fi condusa de hoti si interesele acestora
- ne asiguram ca drepturile cetatenesti, cele elementare, libertatea de opinie sunt respectate si aparate cu tarie", anunta organizatorii.

In Timisoara, tot de la ora 20:00, vor incepe oamenii sa se adune in Piata Sfantul Gheorghe.

 "Pe principiul 'diavolul se ascunde in detalii', PSD ne pregateste o multime de surprize in noul Cod Administrativ, din acelea care te fac sa te enervezi si sa iesi in strada, cu tot cu catel", se arata pe pagina de Facebook a evenimentului "Timisoara continua lupta anticoruptie! #rezist".

Cu o ora mai devreme, la 19:00, protestatarii sunt asteptati in Piata Unirii, din Cluj Napoca.

Sub indemnul "Haideti sa ne strangem un milion impotriva coruptiei" va fi un protest si in Alba Iulia. Aici oamenii sunt asteptati la Prefectura, de la ora 20:00.

"NU vrem sa fim o natie de hoti!" vor striga si locuitorii orasului Iasi, care sunt asteptati de la 19:30, in Piata Unirii.

Protestul din Galati se numeste "Corruption Alarm - again and again and again". Aici, oamenii vor incepe sa se stranga de la ora 19:00, la Prefectura.

De la aceeasi ora sunt asteptati si cei din Constanta, in fata Prefecturii. "Vrem ca in Romania hotii si coruptii sa stea la inchisoare, nu la guvernare", spun organizatorii protestului Manifest pentru libertate, democratie si justitie.

Amintim ca duminica seara sute de persoane s-au strans in fata sediului Guvernului la manifestatia intitulata "Protest pentru Apararea Justitiei" si au pornit in mars spre Ministerul Justitiei si DNA.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...