Proteste la concertul din Dusseldorf al solistului Rammstein, Till Lindemann. Ce a transmis starul rock | VIDEO

Proteste la concertul din Dusseldorf al solistului Rammstein, Till Lindemann. Ce a transmis starul rock | VIDEO

Un concert solo susţinut vineri seară în oraşul german Dusseldorf de solistul formaţiei Rammstein, Till Lindemann, a fost însoţit de proteste, transmite sâmbătă agenţia DPA.

Aproximativ 150 de persoane au luat parte la demonstraţie. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, nu au fost înregistrate "incidente deosebite".

Solistul formației Rammstein, Till Lindemann FOTO Adevărul

Lindemann a avut o apariţie pentru promovarea noului său album solo, "Zunge" , anunță Agerpres.

În vârstă de 60 de ani, Till Lindemann s-a aflat în ultimele luni în centrul unor acuzaţii de abuzuri sexuale, pe care le-a negat. Procuratura din Berlin a renunţat la ancheta asupra starului rock. Trupa Rammstein le-a cerut fanilor să nu se lase pradă prejudecăţilor. Alte proteste restrânse au avut loc anterior la concertele recente din cadrul turneului Rammstein. Joi seară, aproximativ 600 de persoane au protestat la concertul lui Lindemann din Leipzig.

Parchetul din Berlin a dat verdictul în cazul solistului trupei Rammstein, acuzat de agresiuni sexuale

Parchetul din Berlin a încheiat, în augusdt 2023, investigația împotriva solistului trupei Rammstein, Till Lindemann, în cazul acuzațiilor de agresiuni sexuale.

Ancheta deschisă de Parchetul din Berlin, la jumătatea lunii iunie, cu privire la solistul trupei Rammstein, Till Lindemann, sub acuzația de agresiuni sexuale, a fost oficial încheiată, potrivit unui comunicat, emis marți.

Parchetul a declarat că evaluarea probelor disponibile și audierea martorilor nu au putut confirma acuzațiile de relații sexuale neconsensuale imputate solistului.

„Evaluarea probelor disponibile (...) și audierea martorilor nu au permis stabilirea faptului că acuzatul a întreținut relații sexuale neconsensuale cu femei”, se arată în comunicatul emis de parchet, oferind astfel o concluzie în urma cercetărilor.

Cazul a luat amploare, la sfârșitul lunii mai, când o tânără irlandeză în vârstă de 24 de ani l-a acuzat pe Till Lindemann că a drogat-o și a agresat-o sexual după un concert al trupei Rammstein susținut în Lituania, în aceeași lună. Ulterior, și alte tinere au depus mărturii similare, descriind cu aproximație același scenariu.

Conform acuzațiilor, admiratoarele formației Rammstein ar fi fost observate în timp ce se aflau în primele rânduri la concerte, fiind ulterior filmate sau fotografiate. Solistul ar fi ales apoi tinerele pentru a le invita în culise, la petrecerile trupei.

Mai multe dintre acestea au declarat că au fost drogate și apoi agresate sexual de către solistul formației. Cu toate acestea, Lindemann a negat vehement aceste acuzații prin intermediul avocaților săi.

Acuzații au generat un scandal mediatic și au provocat proteste în mai multe țări înaintea spectacolelor trupei . De asemenea, au dus la anularea petrecerilor organizate după concerte, creând o serie de controverse în jurul imaginii formației Rammstein.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat