Provocare neașteptată pentru concurenți în America Express. Cine a câștigat prima amuletă din Columbia

Provocare neașteptată pentru concurenți în America Express. Cine a câștigat prima amuletă din Columbia

America Express a revenit pe micile ecrane cu o nouă ediție spectaculoasă în care concurenții au avut parte de experiențe inedite, de această dată în Columbia.

FOTO Antena 1

Pe lângă faptul că vor avea parte de noi provocări pline de suspans și adrenalină, concurenții vor trebui, în această etapă, să își schimbe partenerii. Ca în fiecare sezon, există o etapă în care echipele se schimbă și concurenții trebuie să facă echipă cu rivali până ajung la Irina Fodor.

Prima etapă în Columbia, ultima țară din concurs

Cele 6 echipe au ajuns în ultima țară din concurs, Columbia. Îi mai despart doar 2.000 de kilometri până la finalul competiției. Bordea și Cortea au avut primele avantaje în prima cursă din Columbia, după ce au reușit să aibă cele mai bune răspunsuri la quiz-ul propus de Irina înainte de startul jocului.

Echipele trebuiau să se urce într-un autobuz în care să învețe niște versuri. Provocarea a fost să învețe versurile în zgomot, autobuzul fiind plin de petrecăreți. Bordea și Cortea au coborât primii fără minute de penalizare. Echipele care nu au reținut versurile corect, au primit 10 minute de penalizare.

Cea mai dificilă provocare pentru echipe a fost să prindă un porc cu lasoul pe care să îl scoată din țarc. Această misiune a făcut diferența și primii care au ajuns la Irina au fost frații Gavril. Ei au fost urmați de Puya și Melinda după care ultima echipă care a prins un loc pentru jocul de amuletă a fost cea formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Frații Gavril au câștigat prima amuletă din Columbia

Jean și Dinu Gavril sunt echipa care a jucat de cele mai multe ori jocul pentru amuletă, dar și cea care a pierdut de cele mai multe ori (6 meciuri). Duminică seară, cei doi au obținut a doua lor amuletă și prima din Columbia. Acest lucru le-a adus și un Joker. Ei au extras Jokerul care le oferă un avantaj de 5 minute față de celelalte echipe atunci când ajung la Irina.

Imediat după terminarea jocului echipele au primit o nouă misiune, una plină de surprize. Concurenții au aflat că vor avea noi parteneri în această etapă.

Care sunt noile echipe din America Express în prima etapă din Columbia

Rivalii devin coechipieri în Columbia. Echipele au aflat că vor avea parte de noi provocări dar nu cu partenerii obișnuiți. Așadar, noi echipe au fost formate și urmează să fie înfiripate noi relații, cel puțin pentru frumusețea jocului.

Melinda și Puya par cei mai geloși dintre concurenți după ce au aflat cu cine vor continua cursa. Puya va merge alături de Andreea Antonescu, în timp ce Melinda va concura cu Nelu Cortea.

„Moare Melinda! Melinda o să te bântuie. O să dormi cu Puya!”, s-a amuzat Andreea Bălan.

Cătălin Bordea a picat cu Doina Teodoru, iar Cătălin Scărlătescu o va avea alături pe Mikey. Andreea Bălan va trebui să îl suporte și să facă echipă cu Jean Gavril, în timp ce Dinu și Bie sunt cei mai fericiți că au picat împreună.

Aventura pe Drumul Aurului continuă, luni seară!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”