Provocări amuzante între Casa Albă și familia regală britanică pe seama Jocurilor Invictus (GALERIE FOTO-VIDEO)

Provocări amuzante între Casa Albă și familia regală britanică pe seama Jocurilor Invictus (GALERIE FOTO-VIDEO)

Între Casa Albă și Palatul Buckingham a izbucnit un veritabil "război" pe mediile de socializare, soții Obama provocându-l pe prințul Harry în legătură cu următoarea ediție a Jocurilor Invictus, întreceri sportive paralimpice pentru veterani ce au suferit răni sau traume în teatrele de operațiuni, iar prințul nu s-a sfiit să o includă și pe bunica sa, regina Elisabeta a II-a în acest joc, conform unui material publicat de CNN.

În primă instanță președintele Barack Obama și prima doamnă, Michelle Obama, au postat un clip pe conturile lor de social media în care-l provoacă pe prințul Harry, într-o manieră nonconformistă și directă pentru următoarea ediție a Jocurilor Invictus.

"Hei, prințule Harry! Îți aduci aminte când ne-ai spus că ne aștepți la Jocurile Invictus?", i se adresează provocator Michelle, de lângă soțul său, cel mai puternic om de pe planetă, care adaugă la rândul lui, pe un ton pe jumătate amuzat, pe jumătate amenințător: "Ai grijă ce-ți dorești!". În spatele cuplului prezidențial american se află militari îmbrăcați în costume de gală care însă se strâmbă și scot limba pentru a spori provocarea. Unul dintre ei imită gestul deja celebru al "scăpării microfonului", gest care semnifică faptul că nu mai este nimic de spus după o astfel de provocare.

În clipul său de răspuns, prințul Harry apare în timp ce-i prezenta reginei Elisabeta, bunica sa, concurenții ediției Invictus Games din 2015. La un moment dat primește un mesaj pe telefonul mobil de la Michelle Obama, pe melodia "Hail to the Chief". Mesajul cu pricina era chiar provocarea lansată de aceasta alături de președintele american.

Prințul Harry îi arată mesajul provocator reginei. Elisabeta a II-a nu este deloc impresionată de provocarea lansată de peste Atlantic. "Pe bune?", remarcă ea amuzată, după ce a văzut clipul cu Barack și Michelle Obama.

Ediția din 2016 a Jocurilor Invictus, care sunt patronate chiar de prințul Harry prin fundația sa, Invictus Games Foundation, va avea loc în perioada 8 — 12 mai la Complexul ESPN Wide World of Sports din Orlando, Florida.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...