PS 1: Există o sesizare privind disconfortul creat în urma proiecțiilor laser din Piața Victoriei

PS 1: Există o sesizare privind disconfortul creat în urma proiecțiilor laser din Piața Victoriei

Primăria Sectorului 1 a anunțat că la Poliția Locală a fost formulată o sesizare din zona adiacentă imobilului de unde s-au proiectat mesaje laser în timpul manifestațiilor din Piața Victoriei, dar că nu există elemente care să conducă la aplicarea unei sancțiuni.

"Potrivit datelor primite de la Poliția Locală Sector 1, există o sesizare formulată din zona adiacentă imobilului privitoare la disconfortul creat de proiecțiile laser. Sesizarea își urmează cursul legal, dar în momentul de față nu există elemente care să conducă la aplicarea unei sancțiuni față de persoana în cauză", a informat Biroul de presă al Primăriei Sector 1, prin intermediul unui comunicat.

Precizările au fost făcute în contextul unor articole apărute în presă legate de faptul că Poliția Locală Sector 1 a invitat la sediu persoana care a proiectat mesaje laser în cursul protestelor din Piața Victoriei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina