PS 4: Cei 32 de muncitori confirmaţi cu COVID - internaţi la Spitalul Modular de la Pipera

PS 4: Cei 32 de muncitori confirmaţi cu COVID - internaţi la Spitalul Modular de la Pipera

Cei 32 de muncitori de pe şantierul din sectorul 4 al Capitalei, confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, sunt internaţi şi primesc îngrijire medicală la Spitalul Modular COVID din Pipera.

"În momentul de faţă, 32 de muncitori, dintr-un total de 108, au fost confirmaţi pozitiv cu noul tip de coronavirus. Aceştia sunt internaţi şi primesc îngrijire medicală la Spitalul Modular COVID din Pipera, construit de Primăria Capitalei", se arată într-un comunicat transmis duminică AGERPRES de Primăria Sectorului 4.

Totodată, alţi 78 de muncitori, care lucrau pe acelaşi şantier, sunt cazaţi în spaţiile puse la dispoziţie de Primăria Municipiului Bucureşti, urmând să respecte regulile ce se impun, în funcţie de evoluţia viitoare a stării lor de sănătate.

Anterior, administraţia locală a informat că, la solicitarea Direcţiei de Sănătate Publică, pune la dispoziţia oamenilor care lucrau pe respectivul şantier 28 de locuri în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă, situat în str. Tg. Frumos, unde aceştia vor putea locui în următoarea perioadă, beneficiind de toate condiţiile igienico-sanitare necesare pe timpul carantinei instituţionalizate. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Așa o fi?

3 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

4 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

5 VIDEO Priviți! Imagini de ultima oră cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina