PSD a semnat un acord de colaborare cu CNSLR Frăţia

Liderii PSD şi CNSLR Frăţia au semnat miercuri un acord de colaborare, atât la nivel central cât şi local, ambele părţi subliniind colaborarea foarte bună pe care o au de 30 de ani.

"Considerăm această colaborare foarte utilă, având în vedere că partidele de stânga au colaborat foarte bine cu sindicatele pe probleme importante pentru cetăţeni - salarizare, pensii, apărarea cetăţenilor în faţa unor decizii injuste care pot fi luate la nivel central. Acest pas este unul important pentru noi şi ne dorim ca pe viitor această colaborare să fie una pragmatică, aplicată, care să arate grija comună pentru cetăţenii acestei ţări", a declarat, cu acest prilej, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă.

Ea a adăugat că această colaborare va fi "pentru toţi cei care au speranţa şi care cred că în România îşi vor găsi locul" şi care vor avea astfel parte de sprijin atât din partea PSD, cât şi a sindicatelor.

"Este un pas important şi le mulţumesc sindicatelor pentru acest obiectiv comun pe care îl avem în ceea ce priveşte salarizarea, salariul minim şi tot ceea ce ţine de drepturile salariaţilor", a adăugat Dăncilă.

Sindicatele sunt permanent în opoziţie, a susţinut, la rândul său, Leonard Bărăscu, reprezentant al CNSLR Frăţia.

"Intrăm într-o perioadă în care noi suntem în opoziţie permanentă faţă de ceea ce se întâmplă în câmpul de lucru politic. (...) Au trecut aproape 30 de ani, dar relaţiile nu s-au diluat deloc. (...) Lucrurile comune trebuie susţinute şi duse mai departe. (...) Vom respecta ceea ce este scris în acord, pentru că sprijinul trebuie să fie reciproc, un sprijin pe care îl vom da din toate punctele de vedere şi va fi transmis şi în teritoriu. Să nu pierdem ceea ce am reuşit să obţinem, iar social-democraţia să fie o bază a ceea ce şi-a propus CNSLR Frăţia acum 30 de ani, când a fost înfiinţată", a afirmat Bărăscu. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: Dan Popa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă ești miliardar te poți muta acum pe noul yacht în formă de insulă