PSD a semnat un acord de colaborare cu CNSLR Frăţia

PSD a semnat un acord de colaborare cu CNSLR Frăţia

Liderii PSD şi CNSLR Frăţia au semnat miercuri un acord de colaborare, atât la nivel central cât şi local, ambele părţi subliniind colaborarea foarte bună pe care o au de 30 de ani.

"Considerăm această colaborare foarte utilă, având în vedere că partidele de stânga au colaborat foarte bine cu sindicatele pe probleme importante pentru cetăţeni - salarizare, pensii, apărarea cetăţenilor în faţa unor decizii injuste care pot fi luate la nivel central. Acest pas este unul important pentru noi şi ne dorim ca pe viitor această colaborare să fie una pragmatică, aplicată, care să arate grija comună pentru cetăţenii acestei ţări", a declarat, cu acest prilej, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă.

Ea a adăugat că această colaborare va fi "pentru toţi cei care au speranţa şi care cred că în România îşi vor găsi locul" şi care vor avea astfel parte de sprijin atât din partea PSD, cât şi a sindicatelor.

"Este un pas important şi le mulţumesc sindicatelor pentru acest obiectiv comun pe care îl avem în ceea ce priveşte salarizarea, salariul minim şi tot ceea ce ţine de drepturile salariaţilor", a adăugat Dăncilă.

Sindicatele sunt permanent în opoziţie, a susţinut, la rândul său, Leonard Bărăscu, reprezentant al CNSLR Frăţia.

"Intrăm într-o perioadă în care noi suntem în opoziţie permanentă faţă de ceea ce se întâmplă în câmpul de lucru politic. (...) Au trecut aproape 30 de ani, dar relaţiile nu s-au diluat deloc. (...) Lucrurile comune trebuie susţinute şi duse mai departe. (...) Vom respecta ceea ce este scris în acord, pentru că sprijinul trebuie să fie reciproc, un sprijin pe care îl vom da din toate punctele de vedere şi va fi transmis şi în teritoriu. Să nu pierdem ceea ce am reuşit să obţinem, iar social-democraţia să fie o bază a ceea ce şi-a propus CNSLR Frăţia acum 30 de ani, când a fost înfiinţată", a afirmat Bărăscu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro