PSD are GRIJĂ de MUSULMANI! Ponta le-a dat teren pentru MOSCHEE, TROMPETA, teren pentru CIMITIR!

PSD are GRIJĂ de MUSULMANI! Ponta le-a dat teren pentru MOSCHEE, TROMPETA, teren pentru CIMITIR!

PSD are în continuare grijă de musulmani! După ce Ponta le-a dat teren pentru moschee, Gabriela Firea le dă teren să-și facă și cimitir! Consiliul General a alocat un teren de 4.000 mp in comuna Domnesti pentru realizarea unui cimitir musulman. 

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a dat Muftiatului Cultului Musulman, in folosinta gratuita, un teren de 4.000 mp, parte a Cimitirului Vest Domnesti, pentru construirea unui cimitir musulman. Terenul a fost dat in folosinta pe o perioada de 49 de ani, iar cimitirul se va face prin grija si cheltuiala Muftiatului Cultului Musulman din Romania.

"Terenul in suprafata de 4000 mp reprezinta sectiune din terenul in suprafata de 24.764 mp inscris in cartea funciara nr. 101674 a Comunei Domnesti. Terenul in suprafata de 24.764 mp reprezinta parte din bunul denumit Cimitirul Vest Domnesti ce apartine domeniului public al Municipiului Bucuresti. Construirea cimitirului musulman cade in sarcina Muftiatului Cultului Musulman din Romania.Schimbarea destinatiei terenului atrage dupa sine revocarea de drept a prezentei hotarari", se arata in anexele hotararii adoptate de CGMB.

La expirarea perioadei pentru care terenul a fost dat in folosinta, investitiile efectuate de catre Muftiatul Cultului Musulman din Romania vor fi preluate fara nici un fel de obligatie de catre Municipiul Bucuresti, se mai arata in document.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...