PSD continuă linia infracțională/Avocata lui Dragomir, implantată de cuplul Vasilescu-Manda în fruntea listei candidaţilor PSD Dolj

PSD continuă linia infracțională/Avocata lui Dragomir, implantată de cuplul Vasilescu-Manda în fruntea listei candidaţilor PSD Dolj

Laura Vicol nu este doar avocata lui Daniel Dragomir, a Alinei Bica sau a interlopului Marius Alecu. Ea însăşi a fost acuzată de mai multe infracţiuni, care n-au putut fi, însă, demonstrate. Acum, controversatul personaj devine cap de listă al Organizaţiei PSD Dolj la alegerile parlamentare, scrie jurnalista Carmen Dumitrescu, de la PressHub.

Avocata Laura Vicol s-a învârtit întotdeauna în cercuri dubioase de influenţă şi i-a plăcut asocierea cu personaje colorate ale politicii şi ale lumii interlope. De altfel, ea însăşi nu e străină de domeniul infracţionalităţii, de vreme ce DNA a acuzat-o în trecut de complicitate la exercitarea fără drept a unei profesii şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

La vremea respectivă, DNA susţinea că Laura Vicol a emis şi înmânat unui inculpat, spre a le folosi, un număr de 33 de împuterniciri avocaţiale, în care a menţionat, în mod neadevărat, că acesta ar deţine calitatea de avocat al unei anumite persoane. Acuzaţia n-a putut fi demonstrată în faţa Înaltei Curţi, dar experienţa celor 24 de ore petrecute de Vicol în custodia organelor legii a rămas.

De altfel, din fotografiile apărute în spaţiul public, Laura Vicol pare a fi şi o bună prietenă a Elenei Băsescu, şi ea cap de listă la alegerile parlamentare din acest an la Constanţa.

Toate aceste elemente biografice foarte controversate n-au constituit un semn de întrebare pentru Organizaţia PSD Dolj, condusă cu mână de fier de către cuplul Vasilescu-Manda.

Mai multe detalii aici.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

3 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

4 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

5 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră