PSD dă înapoi. Firea a aprobat mitingul diasporei din 10 august

PSD dă înapoi. Firea a aprobat mitingul diasporei din 10 august

PSD dă înapoi. Firea a aprobat mitingul diasporei din 10 august. Primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, a aprobat luni solicitarea Federaţiei Românilor de Pretutindeni de a organiza mitingul de protest dn Piaţa Victoriei pe 10 august, potrivit unui comunicat al primăriei.

Organizatorii au estimat participarea a un milion de persoane la miting, un număr uriaș, peste jumătate din populația oficială a Bucureștiului.

Firea a luat decizia în urma unei ședințe cu reprezentanții instituțiilor de forță: Prefectura Capitalei, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Brigada de Poliţie Rutieră, Poliţia Locală, Jandarmeria, S.R.I., R.A.T.B., Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi reprezentanţi ai Direcţiilor din Primăria Capitalei cu atribuţii în acest domeniu.

Reamintim că în urmă cu o săptămână Primăria refuzase să aprobe mitingul.

”În funcţie de numărul real de participanţi, circulaţia în perimetrul central va fi restricţionată gradual”, arată comunicatul citat.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”