PSD e Mafia/Grindeanu: Sunt un om de stânga!/De aia ți-ai mărit salariul până la 7000 de euro/lună? Și ai angajat toate dezbrăcatele?

PSD e Mafia/Grindeanu: Sunt un om de stânga!/De aia ți-ai mărit salariul până la 7000 de euro/lună? Și ai angajat toate dezbrăcatele?

PSD e Mafia/Grindeanu: Sunt un om de stânga!/De aia ți-ai mărit salariul până la 7000 de euro/lună? Și ai angajat toate dezbrăcatele?

„Nu am ascuns niciodată faptul că sunt un om de stânga, dar eu acum doi ani și jumătate am făcut contestație la excluderea mea din PSD și nu am primit nici până acum răspuns. Așa că o să văd ce răspuns o să primesc poate la acea contestație. Nu e important pentru mine (n.r. – candidatura la șefia PSD). Am văzut foarte multe lucruri și am fost în foarte multe poziții în acești ani. Ținta mea nu este să obțin o poziție și dacă mă voi decide să revin în politică, în mod sigur voi reveni în zona de stânga pentru că nu se poate altcumva. Așa cum la Timiș s-a făcut apel la echipă, ca să se repornească motoarele, eu cred că e nevoie de echipă și la nivel central. Acest congres trebuie să fie nu despre o persoană, ci trebuie să fie despre ceea ce vrea să facă PSD-ul mai departe. Deocamdată, sunt președintele ANCOM, mă mândresc cu acest lucru și momentan sunt în această poziție. Fiți convinși că dacă voi lua o decizie tranșantă de reintrare în politică, o să anunț acest lucru la Timișoara. Nu spun nici da nici nu unei posibile întoarceri în politică”, a declarat Sorin Grindeanu la finalul ședinței

Salariul lui Sorin Grindeanu la ANCOM va crește la peste 35.000 de lei, începând din ianuarie 2019

​​Salariul lui Sorin Grindeanu în funcția de președinte al autorității de reglementare în comunicații (ANCOM) va crește la peste 35.000 de lei, începând din luna ianuarie 2019, după ce președintele Iohannis a promulgat luna trecută legea care modifică procedura de numire şi de demitere a conducerii acestei autorități.

Fostul premier Sorin Grindeanu, acum președinte la ANCOM, are mai multe consiliere cu experiență zero, una fiind chiar fost fotomodel.

Multe consiliere au fost angajate la început de 2019, când Sorin Grindeanu a ieșit din atenția publică, departe de lumini, de scandaluri și proteste, scrie Libertatea 

Cătălina Miriță are 24 de ani, a fost angajată în 2019, până atunci lucrând, conform declarației de avere, la Asociația Română a Apei. Pe când avea doar 18 ani, în ianuarie 2014, Miriță a apărut pe coperta revistei britanice British Mode.

Grindeanu: ”Sunt criteriile mele, nu intru în amănunte”

Sorin Grindeanu a răspuns ieri apelurilor ziarului, însă nu a explicat în baza căror criterii și-a ales consilierele, care ar trebui să îl sfătuiască pe președintele ANCOM în administrarea și reglementarea domeniului. ”Postul de președinte ANCOM e asimilat celui de ministru. Se face un cabinet. Toate consilierele pleacă atunci când pleacă și președintele. Angajarea se face pe sarcinile date de ministru, în cazul nostru președinte ANCOM, a spus Grindeanu pentru Libertatea.

 Galerie foto și documente



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...