PSD, în pragul disoluției! Încă patru parlamentari au demisionat din partid și au trecut la Pro România

PSD, în pragul disoluției! Încă patru parlamentari au demisionat din partid și au trecut la Pro România

Senatorul Nicolae Marin, care a demisionat recent din PSD, a anunţat luni că se alătură partidului condus de Victor Ponta, Pro România, transmite Agerpres.
 
„Am luat decizia să-mi dau demisia din calitatea de membru PSD şi de chestor al Senatului. Voi intra în rândurile colegilor Pro România, într-un nou proiect social-democrat, care fac o politică altfel”, a declarat Marin, la Palatul Parlamentului.

Nicolae Marin a candidat pe 2 august, la Conferinţa judeţeană de alegeri, pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Galaţi, unde a obţinut 49 de voturi, fiind învins de europarlamentarul Dan Nica, care a obţinut 334 de voturi. În discursul de candidatură, Marin a criticat activitatea lui Dan Nica, dar şi a altor membri aflaţi în conducerea PSD Galaţi, solicitând ca aceştia să facă un pas în spate.

Tot luni, trei deputaţi PSD – Liviu-Ioan Balint, Alexandru Bălănescu şi Florinel Stancu – şi-au depus demisiile din partid la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, precizând că vor activa în cadrul grupului parlamentar Pro Europa, înfiinţat în sesiunea anterioară ca urmare a demersurilor făcute de Partidul Pro România.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…