PSD: Iohannis a blocat toate investiţiile noi la nivel local

PSD: Iohannis a blocat toate investiţiile noi la nivel local

Partidul Social democrat îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că a blocat toate investiţiile noi de la nivel local din cauză că nu a promulgat Legea bugetului de stat pe anul 2019.

Într-o postare pe pagina de Facebook, PSD susţine că primarii sau preşedinţii de consilii judeţene nu pot demara investiţiile noi din această cauză."Iohannis a blocat toate investiţiile noi la nivel local. Niciunul dintre primarii sau preşedinţii de consilii judeţene nu poate demara investiţii noi din cauza preşedintelui care a contestat bugetul la Curtea Constituţională. Deci, din cauza obsesiei sale de a ataca şi de a bloca PSD, Iohannis pune beţe-n-roate chiar primarilor din partidul care îl susţine la alegerile prezidenţiale. Dar cei care suferă în final sunt cetăţenii care aşteaptă realizarea noilor investiţii în drumuri, şcoli şi spitale", afirmă social-democraţii.

Potrivit PSD, dacă plângerea preşedintelui Klaus Iohannis la Curtea Constituţională va fi respinsă, acesta ar trebui să îşi ceară scuze faţă de toţi copiii şi părinţii care nu au primit alocaţiile mărite de la 1 martie, dar şi faţă de "toţi cetăţenii care aşteaptă realizarea investiţiilor în localităţile şi judeţele lor". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

2 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

3 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...