PSD, mesajul DISPERĂRII cu 48 de ore înaintea moţiunii de cenzură!

PSD, mesajul DISPERĂRII cu 48 de ore înaintea moţiunii de cenzură!

Cu 48 de ore înainte de moţiunea de cenzură, PSD aruncă cu promisiuni. Într-un mesaj transmis în urmă cu puţin timp, social-democraţii vorbesc despre creşteri de salarii, despre vouchere şi bonusuri pentru bugetari.

„Noi, cei din PSD, garantăm creșterea salariilor de la 1 ianuarie 2020 și 1 ianuarie 2021. Asigurăm acordarea de vouchere și alte bonusuri pentru bugetari.

Ei, partidele de opoziție, disprețuiesc bugetarii. Pe unii vor să îi concedieze, iar pentru restul vor să taie salariile, să le ia toate bonusurile pe care în mod corect le câștigă astăzi. Ei consideră că bugetarii sunt ”praf” la locul de muncă.”, este mesajul pe care PSD l-a postat pe pagina de Facebook în urmă cu puţin timp.

În apropierea moțiunii de cenzură, Viorica Dăncilă a vorbit despre un program PNDL 3 pentru aleșii locali.

„Fondul de Dezvoltare și Investiții a fost prins în programul de guvernare, nu este o formă de mită. Nu este o comunitate din România care să nu fi primit bani. Vrem să introducem și PNDL 3 pentru aducțiunea de gaze. Ceea ce nu a intrat la PNDL 1 și PNDL 2 intră la Fondul de dezvotare. Banii merg pentru toate comunitățile indifierent de culoare politică”, a spus premierul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”