PSD: PNL a încălcat legea, fapt constatat de BEM

PSD: PNL a încălcat legea, fapt constatat de BEM

Biroul Electoral Municipal a constat încălcarea legii de către PNL, prin folosirea cuvântului "pogrom" în scop electoral, într-un mesaj distribuit pe rețelele de socializare, se arată într-un comunicat al PSD transmis miercuri AGERPRES.

"În urma unei plângeri depuse de dna. Gabriela Firea, președintele organizației București a PSD, Biroul Electoral de Circumscripție nr. 42 al Municipiului București a decis, în ședința din 23 noiembrie a.c., că Partidul Național Liberal a încălcat legea prin distribuirea, în mediul online, a unei postări care asociază Partidul Social Democrat cu o perioadă caracterizată de puternice tulburări sociale și politice. Mai precis, pe site-ul propriu și pe conturile partidului de pe rețelele de socializare a fost distribuit mesajul: 'Dragnea: DUPĂ ALEGERI, TOȚI VOR PLĂTI #POGROMdeguvernare PSD'. Astfel, în baza art. 80 alin. 1 și 2 și raportat la art. 65 alin. 3 din Legea nr. 208/2015, Biroul Electoral de Circumscripție a dispus obligarea PNL de a retrage, de pe site-ul propriu și de pe rețelele de socializare a postării care făcut obiectul sesizării", susține comunicatul PSD.

AGERPRES / (AS — autor: Cătălina Matei, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...