PSD: PNL nu prezintă bugetul înainte de alegeri să nu vadă românii ce-i aşteaptă cu liberalii rămaşi la guvernare

PSD: PNL nu prezintă bugetul înainte de alegeri să nu vadă românii ce-i aşteaptă cu liberalii rămaşi la guvernare

Social-democraţii susţin că PNL nu prezintă bugetul pe anul 2021 înainte de alegeri pentru ca românii să nu vadă "ce-i aşteaptă" dacă liberalii rămân la guvernare.

"Conform economiştilor uneia dintre cele mai mari bănci din România, pentru a acoperi găurile din buget, Guvernul ar merge mai degrabă pe majorarea TVA, pentru că măsura s-ar putea aplica rapid şi ar avea un efect imediat, întrucât TVA e cel mai uşor de colectat (...). Majorarea TVA s-ar vedea însă în proiectul de buget. De aceea PNL nu respectă Legea nr. 500/2002 şi nu prezintă bugetul pe anul următor înainte de alegeri! Pentru ca românii să nu vadă ce îi aşteaptă dacă PNL rămâne la guvernare", au scris reprezentaţii PSD, sâmbătă, pe pagina de Facebook a partidului.

PSD precizează că potrivit legii, cel mai târziu la 15 octombrie Legea bugetului de stat pe anul viitor trebuie supusa dezbaterii şi adoptării Parlamentului.

Acelaşi subiect este abordat şi de liderul social-democrat Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

"Să rămână scris! Orban, 24 octombrie 2020: 'Premierul e desemnat de partidul care câştigă alegerile'. Aşa este! Iar premierul va fi de la PSD! În schimb, PNL va rămâne cu traseiştii, impostorii şi penalii, Ludovic! Şi, totuşi...când ai de gând să prezinţi public bugetul României?! Dacă nu aduce austeritatea, de ce îl ţineţi ascuns?!", notează Ciolacu pe Facebook. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică Stroe „chiloțarul” s-ar da la vitrega lui Vela

2 Tudose, umilit de primarii PSD, la Iași!

3 „Ești o curvă, mi-ai furat bărbatul! Știu că acum este la tine și v-o trageți” / Caz stupefiant în Capitală. Soț…

4 Păduchele din frunte / Ghiță, în coasta președintelui Vucic la înmormântarea patriarhului Serbiei

5 Scandal sexual în una dintre cele mai bogate familii din lume. Suma primită de garda de corp de la Prinţesa Ha…