PSD rămâne SCLAVUL ASASINILOR de PĂDURI! Dragnea s-a dus în Austria să-i PUPE-N ȘTREMELEAG pe Schweighoferi!

Vizită ciudată a lui Dragnea, în plină campanie electorală, în patria Holzindustrie Schweighofer! Au existat voci care au spus că tocmai patronii de la Holzindustrie au fost intermediarii acestei vizite care, aparent, n-are nicio noimă. În afară de aceea că băiatul s-a dus să-i asigure pe austrieci, asasinii în lege ai pădurilor românești, că vor putea executa în voie planul de defrișare promis de Ilie Sârbu atunci când au aterizat în România.

Dragnea a fost primit, la Viena, de cancelarul Austriei, Christian Kern, unde a discutat despre tăierile de păduri din România. „România va fi deschisă spre companiile austriece”, a dat asigurări Dragnea.

Practic, Dragnea s-a dus personal până la Viena pentru a da asigurări că firmele din Austria nu vor avea probleme în exploatarea pădurilor românești!

Cea mai cunoscuta firma austriaca din zona exploatarilor forestiere este Holzindustrie Schweighofer. Aceasta se afla inca in centrul unui imens scandal, fiind considerata responsabila de jaful din padurile Romaniei.

Pe pagina de Facebook a organizatiei ecologiste Agent Green a fost publicat recent un document ce demonstreaza puternicele legaturi dintre Holzindustrie Schweighofer si PSD. Proprietarul companiei, Gerald Schweighofer, a fost decorat de Ion Iliescu, in ultimul sau an de mandat ca presedinte, cu Ordinul National „Pentru Merit” in grad de Cavaler.

Gerald Schweighofer a primit decoratia dupa numai un an de cand a intrat in afacerile cu lemn in Romania.

Gerald Schweighofer a venit in Romania in 2003 ca investitor strain, cu planul de a face afaceri cu lemn. A inceput cu o fabrica la Sebes. In timp, s-a ajuns ca aproximativ 90.000 de vagoane de tren pline cu busteni sa intre anual pe portile fabricilor sale. Intr-un vagon de tren intra circa 45 de metri cubi de lemn.

Abatoarele Holzindustrie Schweighofer din România

1. Sebeș

2. Reci

3. Rădăuți

4. Comănești

5. Siret

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Experții americani / Cele trei modalităţi prin care se transmite coronavirusul

2 SUSPECT / Președintele Chinei anunţă implementarea legislaţiei privind securitatea bacteriologică / Mulți spun că …

3 Teoria conspirației / S-a deschis Cutia Pandorei?

4 Doctori chinezi lămuresc misterul morţilor subite cauzate de virusul Wuhan. Cum funcţionează virusul

5 Ce nu ne spun autoritățile / Cristian Unteanu, articol-avertisment despre coronavirus. Să sperăm că situația nu …

recomandări

Te ia DNA: Mircea Man

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cel mai spectaculos sport revine cu un super video