PSD, reacție DEMENTĂ la Antena 3 față de procurorii din CSM!

PSD, reacție DEMENTĂ la Antena 3 față de procurorii din CSM!

PSD, reacție dementă la Antena 3 față de procurorii din CSM! Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a spus că avizul negativ al Consiliului Superior al Magistraturii pe revocarea Laurei Codruța Kovesi este o sfidare a cetățenilor. Mai mult, băiatul, care pare evadat dintr-un tablou cu tâmpiți cerșind milă, s-a declarat „deranjat” și de modul în care membrii CSM au vorbit cu ministrul Justiției.

 „M-au deranjat replicile și ironiile procurorilor. Mi s-au părut deplasate și de prost gust. Nu aveau ce să caute într-o zi ca aceasta. Decizia CSM mi s-a părut o sfidare la adresa cetățenilor, o dovadă de dispreț, o reacție de negare a realității. Nu putem fugi de realitate, procurorii au spus că unu plus unu fac trei”, a declarat Dobre la Antena 3.

Codrin e cu spiritele...

„Inca o sfidare a statului paralel la adresa romanilor. A fost o lupta intre bine si malefic. Tudorel Toader a desfiintat-o cu argumente pe Kovesi. Infumurare, aroganta, securism, de asta a dat dovada Kovesi. Faceti gesturi de genul asta. Trebuie luate masuri foarte clare”, a declarat Codrin Stefanescu la Romania TV.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

3 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

4 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...

5 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…