PSD se pișă pe români! Odrasla pușcăriașului, Mihnea Năstase, a participat marți la ședința de guvern

PSD se pișă pe români! Odrasla pușcăriașului, Mihnea Năstase, a participat marți la ședința de guvern

PSD se pișă pe români! Odrasla pușcăriașului, Mihnea Năstase, a participat marți la ședința de guvern. Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier pușcăriaș Adrian Năstase, a participat marți la șednța de guvern în noua sa calitate de consilier onorific al vicepremierului pentru implementarea parteneriatelor strategice, Mihai Fifor, funcție în care a fost numit în luna iulie.

Potrivit deciziei de numire în funcție a lui Năstase jr., actvitatea acestuia este neremunerată.

Acesta e cel de-al doilea job dat de PSD lui Mihnea Năastase, după ce în ultimii patru ani a fost consilier pentru delegația PSD în Parlamentul European. Inițial, Mihnea Năstase (26 de ani) a fost consilier al fostului europarlamentar PSD Cătălin Ivan, după care a devenit consilier în delegația socialiștilor români de la Parlamentul European odată cu declanșarea conflictului dintre Ivan și Liviu Dragnea.

Conform  G4Media.ro , a absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA). Are un master la London School of Economics and Political Sciences.

A urmat, de asemenea, cursurile Universității Americane din Paris. Studiile liceale și le-a făcut în Elveția. El a provocat în 2010 un scandal în liceu, apărând la o petrece cu o zvastică pe umăr. Pentru reeducare, el a fost trimis de tatăl său într-un stagiu la Institutul Elie Wiesel.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /