PSD și PMP, unite-n cuget și PENALI! Băsescule, cu ce te are Andronic la mână, MINCINOS ORDINAR?

PSD și PMP, unite-n cuget și PENALI! Băsescule, cu ce te are Andronic la mână, MINCINOS ORDINAR?

Iată că la scurt timp după ce DNA l-a lăsat fără candidat și sponsor pe Tăriceanu la Brașov, apar alte două scârboșenii pe tapet. Ambele arată ce jigodii au condus această țară și ce ne așteaptă dacă acestui popor îi ia Iacă-cine mințile pe 11 decembrie! Să nu mai vorbim că Băsescu și-a dat, definitiv, arama pe față! 

* Andreea Cosma, fiica fostului sef al CJ Prahova, trimisa in judecata, candideaza pe listele PSD la Camera Deputatilor 

Andreea Cosma, fiica fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova Mircea Cosma, care este trimisa in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu, se regaseste pe lista PSD la Camera Deputatilor in Prahova, pe locul sapte, in locul fratelui sau Vlad Cosma, cercetat in mai multe dosare de coruptie, potrivit News.ro.

Notarul Andreea Cosma este al treilea membru al familiei cu probleme in justitie, dupa tatal sau Mircea Cosma si fratele Vlad Cosma, in prezent deputat.

In decembrie anul trecut a fost trimisa in judecata de DNA pentru complicitate la abuz in serviciu intr-un dosar in care este acuzata ca acceptat sa autentifice contractele de vanzare cumparare prin care SC Plopeni Industrial Parc SA a instrainat mai multe imobile ce faceau parte din activul "Ciuperceasca", potrivit unui comunicat DNA.

Numele Andreei Cosma, de profesie notar, se regaseste pe locul al saptelea pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor depusa miercuri de PSD la Biroul Electoral Judetean Prahova. Initial, pe lista de candidati a PSD Prahova s-a aflat fiul lui Mircea Cosma, deputatul Vlad Cosma, insa acesta a renuntat la candidatura inainte ca listele sa fie trimise pentru validare la Bucuresti, au anuntat reprezentanti ai conducerii PSD Prahova.

Mircea si Vlad Cosma sunt cercetati penal sau trimisi in judecata in mai multe dosare instrumentate de DNA Ploiesti.

* Dan Andronic, trimis in judecata in dosarul retrocedarilor, deschide lista PMP pentru Camera Deputatilor la Giurgiu

Jurnalistul si consultantul politic Dan Andronic, trimis in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale pentru constituirea unui grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta, deschide lista PMP de candidati la Camera Deputatilor in Giurgiu, transmite News.ro.

Potrivit unor surse News.ro, liderul PMP Giurgiu, deputatul Radu Popa, nu a mai vrut sa candideze pentru un nou mandat de parlamentar.

Consultantul politic si jurnalistul Dan Andronic, patronul Evenimentul Zilei, este judecat in dosarul retrocedarii ilegale a fermei Baneasa si a 47 de hectare din Padurea Snagov, alaturi de omul de afaceri Remus Truica, Printul Paul si alte 19 de persoane, intre care trei cetateni israelieni.

Procurorii l-au trimis in judecata pe Andronic pentru constituirea unui grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta, ambele in forma continuata.

Potrivit procurorilor, Remus Truica a fost consilier la cancelaria prim-ministrului pana in 2004, fiind cunoscut, conform datelor publice, ca o persoana cu influenta la autoritatile publice, chiar si dupa ce a fost eliberat din functia detinuta, iar Dan Andronic era considerat drept persoana influenta in lumea media, dar si in lumea politica, fiind consultant responsabil de campania electorala a premierului de atunci.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...