PSD stă pe un butoi cu pulbere! Cu excepția clicii disperate din jurul lui Dragnea, toți vor capul lui Grindeanu! Efectul „strada” este aproape letal!

PSD stă pe un butoi cu pulbere! Cu excepția clicii disperate din jurul lui Dragnea, toți vor capul lui Grindeanu! Efectul „strada” este aproape letal!

Jurnal de război numărul doi. PSD stă pe un butoi cu pulbere! Presiunea străzii are efecte aproape letale! Cu excepția clicii disperate din jurul lui Dragnea, toți vor capul lui Grindeanu! Și, dacă ar găsi o cale de înțelegere cu președintele, chiar capul lui Dragnea! Cele mai des întâlnite cuvinte zilele acestea în PSD sunt: „DNA” și „dictatură”. Toți se așteaptă ca în urma scandalului cu modificările la Codurile Penale procurorii DNA să ceară ridicarea de imunități. Toți acuză numirile de care nu sunt întrebați. Au început să se suspecteze între ei de trădare. Și nimeni nu le spune nimic clar! 

Vă spunem acestea pentru că toți din presă, cu mici excepții, care s-au văzut și în lupta de demascare a efectelor modificării Codurilor Penale, tac complice! Sunt la fel de disperați ca pesediștii!

Oameni buni, nu vă luați după ce spun ei la televizor! Mulți sunt morți, dar nu le-a spus nimeni!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică Stroe „chiloțarul” s-ar da la vitrega lui Vela

2 „Ești o curvă, mi-ai furat bărbatul! Știu că acum este la tine și v-o trageți” / Caz stupefiant în Capitală. Soț…

3 Tudose, umilit de primarii PSD, la Iași!

4 Scandal sexual în una dintre cele mai bogate familii din lume. Suma primită de garda de corp de la Prinţesa Ha…

5 Păduchele din frunte / Ghiță, în coasta președintelui Vucic la înmormântarea patriarhului Serbiei