PSD stă pe un butoi cu pulbere! Cu excepția clicii disperate din jurul lui Dragnea, toți vor capul lui Grindeanu! Efectul „strada” este aproape letal!

PSD stă pe un butoi cu pulbere! Cu excepția clicii disperate din jurul lui Dragnea, toți vor capul lui Grindeanu! Efectul „strada” este aproape letal!

Jurnal de război numărul doi. PSD stă pe un butoi cu pulbere! Presiunea străzii are efecte aproape letale! Cu excepția clicii disperate din jurul lui Dragnea, toți vor capul lui Grindeanu! Și, dacă ar găsi o cale de înțelegere cu președintele, chiar capul lui Dragnea! Cele mai des întâlnite cuvinte zilele acestea în PSD sunt: „DNA” și „dictatură”. Toți se așteaptă ca în urma scandalului cu modificările la Codurile Penale procurorii DNA să ceară ridicarea de imunități. Toți acuză numirile de care nu sunt întrebați. Au început să se suspecteze între ei de trădare. Și nimeni nu le spune nimic clar! 

Vă spunem acestea pentru că toți din presă, cu mici excepții, care s-au văzut și în lupta de demascare a efectelor modificării Codurilor Penale, tac complice! Sunt la fel de disperați ca pesediștii!

Oameni buni, nu vă luați după ce spun ei la televizor! Mulți sunt morți, dar nu le-a spus nimeni!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 Așa arată prostia made in Rusia...