PSG a vândut peste 10.000 de tricouri cu numele lui Neymar în prima zi de la transfer

PSG a vândut peste 10.000 de tricouri cu numele lui Neymar în prima zi de la transfer

Clubul francez de fotbal Paris Saint Germain a vândut "peste 10.000 de tricouri" inscripționate cu numele noii sale achiziții, starul brazilian Neymar, într-o singură zi, a doua după ce a semnat pentru 5 ani cu gruparea pariziană, tranzacție care a făcut din el cel mai scump jucător din istorie, a anunțat clubul.

Semn de cerere foarte mare, "cumpărăturile vor fi limitate la un singur tricou de persoană" pentru sâmbătă, în timp ce "15.000 de clienți" s-au și instalat pe străzile dinspre Parc des Princes, în fața magazinelor oficiale ale PSG. Prețul mediu al unui tricou este de 100 euro, astfel că în caseria clubului a intrat 1 milion de euro încă de vineri, sumă care va fi împărțită cu firma Nike.

Pe de altă parte, s-a anunțat că Neymar nu va putea juca sâmbătă pentru PSG, Liga de fotbal profesionist neprimind la timp certificatul internațional de transfer (CIP), document obligatoriu pentru a omologa contractul, a anunțat AFP, citând LFP, contactată după miezul nopții, data limită pentru ca jucătorul să poată fi disponibil pentru prima etapă de campionat.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Daniela Juncu )

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

4 Tablou din colecția lui Ceaușescu, găsit în Bulgaria. Ce mesaj apare pe spatele lucrării de 50 de milioane de euro

5 Foarte interesante amănunte...