PSIHIATRU celebru din Germania: Merkel dă semne că are probleme PSIHICE

PSIHIATRU celebru din Germania: Merkel dă semne că are probleme PSIHICE

Un cunoscut psihiatru din Germania sustine ca refuzul Angelei Merkel de a limita numarul refugiatilor care vin in tara este o dovada de „narcisism”, ceea ce ar putea insemna ca are o „cadere psihica”, scrie  Aktual24 .

Potrivit psihiatrului Hans-Joachim Maaz, faptul ca Angela Merkel nu vrea sa admita ca a gresit in privita politicii fata de imigranti este o dovada ca a „pierdut contactul cu realitatea”. Specialistul spune ca Merkel este tipul clasic de om extrem de ambitios, care deseori face gesturi de amploare pentru a-i impresiona si  a avea aprobarea celorlalti, intrucat respectul de sine este foarte scazut. Astfel de oameni sunt obsedati de succes si sa obtina cat mai multe laude, in timp ce refuza orice tip de critica. 

Psihiatrul a mai adaugat ca decizia cancelarului de a deschide granitele a fost una emotionala, spunand ca multumirile pe care le-a primit din toata lumea pentru gestul ei umanitar nu au facut decat sa-i hraneasca narcisismul, scrie DailyMail .

Astfel, Merkel a ajuns atat de preocupata de „imaginea sa umflata artificial” incat refuza sa admita ca „marele ei gest umanitar” a fost o greseala care ar putea afecta Germania.

Concluzia doctorului Maaz este tulburatoare. „Daca doamna Merkel va continua sa se comporte in acest mod extrem de ambitios, atunci un colaps psihologic sau psihosomatic este iminent”.

Cancelarul german a fost puternic criticata pentru politica sa privind „deschiderea granitelor”, care a permis ca peste 1,1 milioane de refugiati si imigranti sa intre in Germania in 2015.





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale