PTB: Doi inculpaţi, arestaţi preventiv pentru tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal; victima a decedat

PTB: Doi inculpaţi, arestaţi preventiv pentru tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal; victima a decedat

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce au jefuit un cetăţean indian, care a decedat după ce a căzut de la balconul locuinţei unde era sechestrat de cei doi, în timp ce încerca să fugă.

"La data de 17 mai, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul M.G.A. pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate urmată de moartea victimei şi faţă de inculpatul S.C.S. pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal", informează un comunicat al PTB transmis, vineri, AGERPRES.

Potrivit anchetatorilor, pe data de 6 mai, după o racolare prealabilă, în locuinţa lor din Bucureşti, sector 4, cei doi inculpaţi au deposedat-o prin violenţă pe victimă, cetăţean indian în vârstă de 23 de ani, de bunurile pe care aceasta le avea asupra sa, respectiv suma de 50 de lei şi un port-document cu carduri.

"La un moment dat, inculpatul S.C.S. a ieşit din locuinţă pentru a cumpăra bunuri cu cardul sustras de la victimă, lăsându-l pe inculpatul M.G.A. să o păzească. La scurt timp, inculpatul S.C.S. a revenit, exact în momentul în care cetăţeanul indian, profitând de faptul că în locuinţă rămăsese un singur agresor, a ripostat şi a încercat să scape. Astfel, a ieşit în balconul locuinţei şi a încercat să treacă prin exterior la altă fereastră. În aceste împrejurări victima a căzut de la 14 metri înălţime, decedând câteva ore mai târziu", se arată în comunicat.

În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă a inculpaţilor la data de 17 mai, propunere admisă de Tribunalul Bucureşti care a dispus măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...