Pupătorul întrebuci C.Ștefănescu e la Curtea Supremă, să-l susțină pe Șefu! Lui Năstase i-a purtat ghinion...

Pupătorul întrebuci C.Ștefănescu e la Curtea Supremă, să-l susțină pe Șefu! Lui Năstase i-a purtat ghinion...

Pupătorul întrebuci C.Ștefănescu e la Curtea Supremă, să-l susțină pe Șefu! „Codrin Ștefănescu a venit astăzi la Curtea Supremă să-l susțină pe Liviu Dragnea: “Este prietenul și camaradul meu!”.”, dezvăluie pe Facebook jurnalistul Ionel Stoica.

Întrebuci a mai fost la instanța supremă, în 2013, când îl susținea pe Adrian Năstase și i-a purtat ghinion fostului premier. De fapt, Codrin Stefănescu râdea în fundul sălii.

Atunci, fostul vicepreședinte al instanței, Ionuţ Matei, l-a dat afară din sală: "Bă, tu ăla chelul, din spate, care stai în picioare. Aţi mai fost vreodată într-o sală de judecată?Afară!!! Ieşiţi afară, ca să vă reveniţi din hlizeală".

“Acum nu mai este cu ghinion. Nici atunci nu a fost ghinion, că voiau să-i dea pe viață lui Năstase”, se dădea interesant astăzi Ștefănescu.

Notă: Așa am vrut să scriem întrebuci, nu e greșeală...


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...